onsdag 28. august 2019

Putetrekk salg

Putetrekk salg

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng.


Se hele sortimentet her! Dekorer hjemmet ditt med Cellbes. Med lekre sofaputer og pynteputer blir interiøret komplett.


Du kan enkelt oppgradere hjemmet med nydelige og myke putetrekk i mange forskjellige farger, stoffer og stiler. Skift ut puter etter humør, sesong og det som innspirerer deg. Rabatten blir trukket fra i kassen. Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk.


Meld deg inn i vår kundeklubb og få gode tilbud. Her er det bare å mikse og matche! Har du spørsmål om produktet?


Vi tilbyr sikre betalingsalternativer og dine opplysninger er alltid beskyttet. Et behagelig putetrekk er viktig for søvnkvaliteten. Hotellputa bak alle hodeputene trenger også putetrekk. Pynterputer i mange størrelser, kvaliteter og design. Samt at vi har pynteputer fra kjente merker.


Putetrekk salg

Pynteputer og putetrekk fra Ellos til bra priser. Velg blant pynteputer og putetrekk i ulike modeller, farger og mønster. Her finner du flust av pynteputer og putetrekk til hjemmet ditt. Fyll sofaen med en miks av puter for høy kosefaktor.


Handle trygt på jotex. Piff opp sofaen eller sengen med puter i forskjellige mønstre og farger. Sammen med et deilig pledd blir rommet både mykt og innbydende. Bland gjerne ulike former.


Putetrekk salg

Stort utvalg av design fra Normann Copenhagen, Vipp, Greengate, Kähler, Please Jeans, Basic Apparel og mange flere. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Rask levering, alltid mye salg ! En enkel og rimelig måte å gjøre en stor forskjell i rommene dine er pynteputer og nye putetrekk. Velg mellom mange mønstre, størrelser og motiver for å finne det som passer nettopp dine rom og ønsker.


Varier mellom fløyel, saueskinn eller noen av de andre flotte materialene vi tilbyr. Du sparer kr 20-Legg i handlekurv. IKKE GÅ GLIPP AV NOE! MIAO putetrekk i silke kan også hjelpe deg å motvirke rynker og forhindre håravfall på grunn av den lave friksjonen mellom silken og ansiktet ditt. Silke er nemlig det tekstilet som er mest likt huden vår.


I tillegg til disse fordelene er MIAO putetrekk laget av 1 mulberry silke i momme. Her hos Høie finner du et godt utvalg i både ulike kvaliteter og teksturer, samt farger på putetrekk. Enten du er på jakt etter et luksuriøst putevar i sateng eller velour, et supermykt bomullstrekk eller et putetrekk som er så allergivennlig at Asthma Allergy Nordic anbefaler det, finner du det her.


Fri frakt Løs inn kode Rabattkode.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg