torsdag 29. august 2019

Persienne takvindu

Persienne takvindu

Kjøp online og spar penger. Lamellerne kan drejes 1grader og trækkes helt eller delvist op. Stort utvalg og mange muligheter!


Persienne takvindu

Lamellene har ingen hull og kan vinkles som du ønsker, selv når vinduet er åpent. Velg mellom utvendig screen og et bredt utvalg av innvendige gardiner - manuelle,elektriske eller solcelledrevne. Persienner er et sikkert og stilrent valg som sikrer effektiv avskjerming til alle rom.


Vil du stenge persiennen helt så gjør du det, eller motsatt! Våre persienner lages med holdbare aluminiumslameller som holder bra på fasongen. Har du et vindu litt utenom det vanlige, har du mye innsyn, ønsker du moderne minimalistiske løsninger eller ønsker du funksjonelle gardiner, så har vi løsningene. Innvendig solskjerming finnes i flere forskjellige former: lameller, persienner, rullegardiner med mer.


Persienne takvindu

Bli kjent med våre dekorative og funksjonelle løsninger her. Blending eller rullegardin? Plisségardin eller persienne ? Uansett hva du velger, kan du være sikker på at de er designet med tanke på en en suveren funksjonalitet, og at de skal være flotte å se på. Det er stort utvalg av stoffer og materialer å velge mellom, og du kan velge mellom manuelle, elektriske eller med solcelle.


Rullegardiner er gardinenes personlige assistenter, og lar deg styre hva som skal få slippe inn vinduet av sollys og nysgjerrige blikk. Du får også kontroll på hvor mye varme du ønsker å slippe ut. I tillegg til dette er en persienne ypperlig til å redusere innsyn, og fungerer svært godt i kombinasjon med andre produkter innen solskjerming. Fordeler med persienne.


Høy teknisk kvalitet. Treng persienne til takvindu Nyeste artikler. Faze og rain røk ut aller først fra Blast Pro Series-finalene i Bahrain. De betjenes helt uten snorer.


Fritthengende persienne med mellomlist. Snorer og knotter er tilpasset lamellene. Solskjerming for skråvindu, takvindu og spesialvinduer! VELUX - VELUX Persienne - Persienner. Skråvindu, takvindu og spesialvinduer kan være en utfordring når du trenger solskjerming.


Vi har gode solskjermingsløsninger til skråvindu, takvindu og andre spesialdesignet vindusløsninger. Til skråvinduer og takvinduer er ofte plissègardiner det beste alternativet. Skal kurere kreft med lys.


Telialigaen-sluttspillet. Vi har et enormt utvalg. For den optimale opplevelsen godta cookie plassering. Utvendig rullgardin av perforert duk i kassett, som holder sollys og varme ute.


UNIG Persienne - Basis. Selv om duken er nede og skjermer for innsyn, kan du likevel se ut gjennom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg