mandag 26. august 2019

Ramme 50x50

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Sammenlign pris med oss! Passepartouten fremhever bildet og gjør innrammingen lett. Er du ute etter en stor ramme til bryllups- eller familiebildet?


Ramme 50x50

Her finner du et stort utvalg flotte rammer for bilder i størrelsen 50xcm. I vårt sortiment finner du både enkle og stilfulle rammer, og mer eksklusive alternativ. Med den rette rammen kan du løfte frem den vidunderlige følelsen som ditt bilde formidler. PH-neutral passepartout.


Misfarver ikke motivet. Tilpasset i størrelsen, så flere kan hænge sammen. De er tilgjengelige i forskjellige farger og materialer, svart og hvitt tre, kobber, gull og sølv av aluminium, samt en ramme av eik.


Alle bilderammene våre har høy kvalitet, og de har pleksiglass som gjør dem mer slitesterke samtidig som de har en glassklar overflate. Svarte rammer er en klassiker, og når du kombinerer kunsten din med denne typen rammer, tar den seg. Les mer år med gode tilbud. Skandinaviske røtter. Vil du ramme inn et bilde eller foto og trenger en ramme med målene 40xcm?


I så fall har du kommet til riktig sted. Vi har et bredt utvalg av rammer i størrelsen 40xcm. Alle rammene kan også brukes i liggende format og passer derfor like godt til motiver i størrelsen 50xcm. Hvilken farge vil du ha?


Ramme 50x50

Kombinere våre posters med rammer i forskjellige størrelser og opprett en bildevegg. Et interiørdesign tips er å matche svarte rammer med tekstplakater og fotoplakater. Sjekk ut 50xRamme. Finn de beste prisene på nettet.


Ram inn de beste bildene dine og fyll en vegg med gode minner. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk med og uten ramme med speil i forskjellige former. For å få stilen til å henge sammen kan du bruke fargene i veggmotivene som utgangspunkt for resten av interiøret. Fin ramme , men svært løs innfatning. Veldig bra at det er brukt glass og ikke plastikk som de fleste er i nå.


Men selve rammen er svært løs, da den er laget av myk plastikk. Skulle gjerne sett at denne var laget av tre eller i alle fall hard plastikk. Alle vores rammer er af høj kvalitet og udstyret med robust plexiglas, som gør dem mere holdbare og samtidig giver dem et glasklart udseende. Fotorammer – finn en ramme med passende mål.


Sett ramme på dine beste bilder og la dem stå fremme så du kan se dem og bli inspirert. La opplevelsen fra bildene bli værende ved å ha dem godt synlig. Da kan du, familie og venner minnes hyggelige ferieminner, dager når barna var små og andre viktige minner og motiver. Da har du kommet til rett sted! Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen.


Ramme 50x50

Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Vores klassiske aluminiumsrammer er produceret i Italien og har eik overflate, som giver et eksklusivt og tidsløst look. Vi har valgt at sætte mm refleksfrit plexiglas af høj kvalitet i vores rammer. Festene på baksiden gjør det mulig med både vertikalt og horisontalt oppheng. Rammen leveres med uknuselig, krystallklart pleksiglass, noe som gir rammen lav vekt.


Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. Ramme som finnes i svart eller hvit.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg