onsdag 7. august 2019

Ramme 28x36

Ramme 28x36

Uansett om du leter etter en enkel, ensfarget ramme , eller en mer eksklusiv ramme med fine detaljer, så finner du den her hos oss. Bestill favorittbildene dine, ram inn og heng de sammen. Vips, så har du en helt personlig bildevegg! En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk.


Ramme 28x36

Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio. Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser. Vi har alt fra mindre rammer som passer fint som fotoramme, til store bilderammer som tar mye plass på veggen.


Kjøp bilderammer her til innramming. Mange størrelser i både rammer og passepartout. Rammer til bildene dine. Les mer år med gode tilbud. Skandinaviske røtter.


Med en for tynn passepartout kan bildet se inneklemt ut, så bytt heller til en litt større ramme om den blir for tynn. Er det en mindre ramme du vil ha passepartout til, så kan det derimot passe at kanten er lite tynnare en cm. Eurostyle Moderne Tre - Eik. Treramme med mellomstor list, finnes i fargene, eik, naturtre og mørk tre. Linda Svart er en klassisk ramme som passer til det meste.


BIlderammen er enkel, men har en fin vri ved at listen skråer inn mot bildet. Slik får bildet ekstra oppmerksomhet og rammen blir mer spennende. Vores fotorammer er lavet træ eller aluminium, hvilket sikre en solid og smuk ramme til dit billede. Anna Collage ramme kvadratisk med plass til bilder sort, bittelite merke i en kant, kr. Billedrammer - PhoEco ramme i mange slags En ramme i mat, blank eller træ?


Ramme 28x36

Herunder kan du vælge størrelse eller farve på din billedramme. Vil du se flere detaljer om billedrammerne, så klik på den enkelte billedramme eller læs mere her. Det medfølger kanvas på ramme med bilde trykt i gråskala. Males etter trykket og ikke tall.


Bruksanvisning i pakken. I denne serien males det etter gråskala trykket og ikke tall. Kan benyttes av både nybegynnere og de mer erfarne.


Hvit treramme med dekor-skrift (valgfritt) - med passepartout Limited Frames er det nye navnet på rammefabrikken i Belgia om tidligere het NO-LIMIT. You are being redirected. Klik her for at købe denne ramme online på galleriets webshop.


God kvalitet med rigtig glas (ikke plexiglas). Denne størrelse kan sendes til dig eller du kan afhente den i galleriet i Gothersgade - 1meter fra Kongens Nytorv (se kort her). Ubehandlede forstørrelser utover 28xfrarådes uten montering. Monterte bilde er limt på plate men er ellers ubehandlet.


Ramme 28x36

Må beskyttes bak glass i ramme. Laminerte bilder kan fås med matt og blank overflate. Trenger ikke glass når det settes i ramme. Med spesialpapir mens Digibarytt og Digigraphie.


Vi forhandler billige billedrammer til private og erhverv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg