onsdag 14. august 2019

Recon mur

Recon mur blokkene blir produsert i vår nye ”WetCast” linje og er produsert i bløt betong. Kalkstein Granitt Utseende ReCon blokken er estetisk tiltrekkende, og hver enkelt blokk etterligner naturstein utseende. Innenfor hver blokktype produseres blokker med flere mønstre, slik at en unngår gjennomgående mønster i ferdig oppsatt mur. Recon -blokk, som består av massiv betong med kvalitet BMF4 er (LxH = 41×1cm) mpr stk. Jeg har fått et tilbud på recon murblokker til en støttemur i hagen.


Recon mur

Produktet er etterspurt av både privatpersoner og profesjonelle aktører. Det er også en trapp midt i muren. Vi leverer fra Hordaland i nord til Agder i sør. Med litt kyndig veiledning og med hjelp av en gravemaskin eller traktor kan de fleste bygge en vakker ReCon-mur.


ReCon støttemur er ett helt nytt produkt i Norge og produseres på lisens av SkudeStein AS. ReCon er et velutviklet og grundig dokumentert produkt for bruk til støttemurer. ReCon stödmursystem är framtagen för större konstruktioner i offentlig miljö. Men trots storleken är den lättare att montera än andra kända system på marknaden. Storleken och vikten på murblocken gör att du kan bygga upp en hög mur utan jordar-mering eller krävande utgrävning.


Det gör att du drar ned på arbetskostnaden rejält. ReCon-mur Vi kan levere og sette opp murer basert på ReCon -blokken – et unikt støttemurkonsept med moderne egenskaper. Blokkene låses sammen med not og fjær.


Averøy ReCon har en naturtro overflate som minner om bruddflaten i granitt. Det finnes et utall varianter av murprodukter. I hovedsak skiller vi mellom betong og granitt støttemur.


Recon mur

Av betongmur er aktuelle typer, Asak Ministøttemur, Asak Mini Exclusive, Herregårdmur, Kubbemur, Gardstein, Rådhus, Labyrint, Mur Rustic og Mur Classic. Av naturstein, er granittmur (granitt murblokk) en type som er mye brukt. Ledende produsent i Norge med produkter tilpasset norske forhold. Kjøp direkte på nett. Enkel handel fra proff leverandør.


Dens størrelse, vekt, form og utseende vil sammens med dens fordelaktige lave monteringskostnader gjøre den til et meget attraktiv produkt når solide og sterke murer er ønskelig. RECON RETAINING WALLS. Slik at vi sammen kan finne best mulig løsning når det kommer til pris og. ReCon Støttemur prosjekteres til hver enkelt mur.


Vertica mur er en populær og stilren støttemur med. Våre produkt og tjenester. Ta en kikk på hva vi leverer.


Konklusjonen var vell at en slik mur ville bli dyrere enn vanlig støttemur dersom du ike selv hadde en ubegrenset tilgang på stein som var brukans. Er ikke gratis å få steinene du måtte trenge tilkjørt, mye jobb å fylle disse og sist men ikke minst stygge. Ditt søk på recon mur ga virksomheter og du har nådd slutten av listen.


Recon mur

Recon Mur Østlandet - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg