mandag 19. august 2019

Panelhvitt

Panelhvitt

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Kjøp via vår store webshop. Påføres i ett eller to strøk avhengig av hvor hvitt du ønsker det!


Tak- og panelhvitt - Lasur. Herdins tak- og panelhvitt forebygger og bremser gulning. Gammel og gulnet panel får en vakker, lys silkematt overflate. Da jeg satte opp panel i taket på soverommet jeg pusser opp så kjøpte jeg Herdins panelhvit lasur. Da jeg skulle røre i den første gangen så merket jeg også at det var vann på toppen og ei tykk masse i bunnen, så jeg rørte dette godt opp og jeg rørte ca hvert minutt under maling.


Den forebygger og bremser gulning. Gammelt og gulnet panel får en vakker lys og silkematt overflate. En liter rekker til ca. Spann med ulike batchnumre (se underside) blandes for å unngå nyanser og glansforskjeller. Panelhvit røres om før og under bruk.


Panelhvitt

Påfør produktet i et jevnt dekkende lag med pensel. Stryk alltid langs med treets åretegninger. Beis panelhvit ltr ekstra hvit 74- per spa Kjøp.


Panelvoks bloom hvit 5l Liberon 78- per stk Kjøp. Dette er også gode produkter som gjør treverket hvitere. Men vasken kommer du ikke unna, uansett.


Panelhvitt

Alle disse behandlingene forutsetter et godt rengjort treverk, og der vil ikke klorin gjøre jobben alene. Produktet gir en lys og silkematt overflate på alle typer bartre, og kan også brukes oppå lakkert treverk. Den har en geléaktig konsistens, er enkel å påføre og drypper ikke. Lasuren kommer i tre dekningsgrader: Hvit, ekstrahvit og helhvit. Vannbasert, hvitpigmentert beis til å lysne ubehandlet eller lakkert panel i tak eller på vegg.


Treet må renses først med trerens, evt. Brukervennlig, drypper ikke. Herdins Tak-og panelhvitt er en vannbasert lasur for ubehandlet eller tidligere lakkert bartre innendørs.


FDV-datablad - Norsk. HMS-datablad - Engelsk (UK) HMS-datablad - Norsk. Teknisk datablad - Engelsk. Kommer i flere grader av hvit. Hvis du ønsker ytterligere forsterkninger mot kvistblødning, kan du påføre en kvistlakk på kvisten før lasering.


Akrylbasert lasur, tak og panelhvitt Tak-og panelhvitt er en vann- og akrylbasert lasur, altså en meget tynn maling. Disse skjuler det underliggende treverket i økende grad etter to eller flere strøk. Et rom med gulnet panel rund baut kan virke som et uoverkommelig oppussingsprosjekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg