torsdag 22. august 2019

Skiltplate med lys

Skiltplate med lys

Prisgunstige skiltplater med firmalogo. Rimelige Priser Og Rask Levering! Med denne løsningen får man lys ut til sidene og hjelper med å oppnå kravet om 3grader synlighet av varsellyset. Hva følger med i pakken? Med i pakken følger det med en komplett skiltplate enhet med to stykk Geckoferdig bygd inn og koblet opp.


Skiltplate med lys

Det medfølger også en komplett brukermanual for oppkobling og bruk av produktet. Lagervare i alle butikker. Bakskjerm- skiltplate med led lys gjennomsiktig. Skiltplate for stk.


Festene stikker ut totalt 67mm Senter senter mellom festene er 420mm Farge: Svart eloksert aluminium. Kobles til bilen med medfølgende kabel og kontakt. Deretter klistrer man på skiltnummer eller skriver.


Skiltplate med lys

Legg til i ønskeliste Quick View. Det må ikke kopieres de viste data, og særskilt ikke hele databasen. Brudd på dette, bryter opphavsrettighetene og vil bli behandlet deretter. Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lysprodukt som vil være med deg når du trenger det.


I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov. Feste til å montere bak skiltet for stk ekstra lys. Festes i støtfangeren og underliggende bjelke. Bilens registreringsnummer klistres på med tall og bokstaver.


Skiltplate med lys

Med lys og refleks, kabel og kontakt. Ampire skiltplate med integrerte ryggesensorer er et smart hjelpemiddel designet for montering bak kjøretøyets nummerskilt. Platen er 5x 90mm og passer bak reg. Dette patenterte systemet krever ingen boring i karosseriet, og gjør det enkelt å montere.


Unngå parkeringsuhell og ulykker. Nydelig lysskilt i akryl med led teknologi Lyskilt med led er godt nytt for firma som ønsker økt salg. Rammen på lyskiltene er laget av to plexi plater som presses sammen, og holder plakaten på plass.


Kameraet har CMOS sensor og en oppløsning på 720x4piksler. Det har et bredt synsfelt med 1grader diagonal vinkel, og 1grader horisontal vinkel. Kameraet er utstyrt med IR nattbelysning, noe som gjør det betydelig lettere å se i mørket. Når sykler plasseres på stativ bakpå bilen, skal lasten utstyres med ekstra skiltplate og lys ytterst.


Vi ser at mange ikke kjører forskriftsmessig når de frakter sykler på denne måten. Det går ut over trafikksikkerheten, sier politiførstebetjent Ståle Jacobsen i Utrykningspolitiet i Vestfold og Telemark.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg