mandag 12. august 2019

Passepartout 50x50

Sammenlign pris med oss! Med en for tynn passepartout kan bildet se inneklemt ut, så bytt heller til en litt større ramme om den blir for tynn. Er det en mindre ramme du vil ha passepartout til, så kan det derimot passe at kanten er lite tynnare en cm.


Passepartout – beskytter og løfter dine bilder. Bruk syrefri passepartout når du rammer inn portretter og andre bilder. Det gir dem et proft og elegant uttrykk.

Med en passepartout løfter du fram motivet og gjør det mer synlig. Det vanligste er at passepartouten har skrånende kanter for å gi maksimal effekt. IKEA - RIBBA, Ramme, svart, Du kan plassere motivet i forkant eller bakkant av den ekstra dype ramma.


Tilpasset i størrelse for å henge flere sammen. Vårt hvite passepartout har en lett off white-farge. Har du valgt en særegen ramme kan det fungere godt å bruke et passepartout , slik at bildet fortsatt får oppmerksomheten den fortjener. Et passepartout gjør også til at bildet virker større enn det er. Er du ute etter en stor ramme til bryllups- eller familiebildet?


Her finner du et stort utvalg flotte rammer for bilder i størrelsen 50xcm.

I vårt sortiment finner du både enkle og stilfulle rammer, og mer eksklusive alternativ. Med den rette rammen kan du løfte frem den vidunderlige følelsen som ditt bilde formidler. Anpassade i storlek för att hänga flera tillsammans.


Når du skal velge passepartout er det to mål å ta høyde for, yttermål eller passepartoutstørrelse og innermål eller lysåpning. Yttermålet angir hvor stort passepartoutet er og hvor stor ramme du trenger. Innermålet angir hvor stor bildestørrelse som passer i lysåpningen.


Eksklusiv sort ramme med hvit passepartout og sort inneramme. Ta vare på de gode minnene! Klassisk ramme i sort med passepartout. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt.


Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1 21x3 30x4 40x5 50x, 50x7 61x9 70x100. Kjøp billige rammer på Desenio. Vit passepartout av syrafritt material.


En passepartout skyddar din bild i ramen genom att skapa en distans mellan bildens yta och ramens glas. Svensktillverkad passepartout för ramar i storleken 50xcm. Tillverkad av syrafritt och PH-neutralt material.


Kan bare kjøpes sammen med minst en ramme med.

Välj färg på din passepartout. Bla gjennom våre elegante, stilige hvite passepartouts. Den placeras i den vanliga ramen och ger bilden extra djup. En vit passepartout ger ett neutralt intryck. Enkel montering Den här passepartouten i kartong har en utskärning för bilden.


Lägg passepartouten bakom glasskivan i din fotoram och lägg sedan i bilden. Att en passepartout har en färgad kärna innebär att passepartoutn har en färg på ytan, och en annan färg inuti (kärnan), så att man kan se den inre färgen längs de tunna, skurna kanterna kring bildöppningen, allra närmast motivet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg