fredag 23. august 2019

Uttrekkbart bord

Uttrekkbart bord

Rimelige bord til restaurant, hotell, café og bar. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


La deg inspirere av våre uttrekkbare spisebord i ulike design. Stilfulle designede bord. Kjøp bord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Med utvidbare spisebord kan man gjøre om spiseplassen til et festbord i en fei.


Se alle våre spisebord med klaffer og bord med illeggsplater på ikea. Tonene i den rustikke hvite utførelsen lar treets vakre åremønster komme frem. Utseendet og utførelsen av dette spisebordet fungerer bra både på kjøkkenet og spiseplassen. Plass til 4-personer. Når du får besøk av familie og venner, så legger du bare den praktiske tilleggsplaten i bordet.


På den måten har du lett plass til flere rundt bordet ditt. Tilleggsplatene er fremstilt i samme design, materiale og farge som resten av bordet. Skap en ny stil med et nytt bord ! Når du skal velge bord bør du tenke over hvilke materiale du liker og hvor mye vedlikehold du vil gjøre. Hvis du liker å invitere venner og familie på middag bør du kjøpe et fleksibelt bord som kan justeres etter antall gjester. Hvis du har et lite hjem, kan du kanskje ikke få plass til et større bord , men det er mange fine bord som er mindre i størrelse.


Det kan også være smart å investere i et bord som er uttrekkbart , fordi du raskt og enkelt kan sette ekstra plasser hvis du har selskap. Dimensjoner er et viktig aspekt å vurdere når du kjøper et nytt spisebord. Uttrekk bart bord er møbler godt kjent for de som har en liten størrelse til deres disposisjon. En praktisk løsning kombinert med god design.


Fagmøbler har et stort utvalg av spisebord av god kvalitet, Vi har runde spisebor uttrekkbare spisebord og spisebord med ileggsplater. Hos oss finner du spisebord. Velg derfor et bord med god plass.


Har du en stor spisestuen kan du selvfølgelig ta en kikk på våre romslige og vakre langbor har du et stort rom med mye lys, kan et langbord se fantastisk ut. Bare husk at rommet dikterer hvilket bord du har plass til. Pene trebord til billig pris! Hos furniturebox finner du garantert møbler for deg. Vi tilbyr dagers returrett og åpent kjøp.


Uttrekkbart bord

Moderne spisebord med lekre, solide kryssben. Her kan man enkelt få samlet familie og venner rundt et mer sosialt bord. Bena gjør det enkelt å plassere flere stoler rundt bordet.


Det medfølger illeggsplater til bordet som gir det en størrelse på 200cm. Bordet kommer også med en diameter på 1cm. Somerset spisebord er et moderne, svart bord i eikefiner. Med en total lengde på 280cm får du plass til fem personer på hver langside samt en på hver ende. Spisebordet har et minimalistisk og stramt design.


Enten du trenger et kjøkkenbord eller et stort spisestuebord finner du et perfekt bord her! Et spisebord bør være funksjonelt, det er her vi spiser, leser avisen, gjør lekser og skravler med venner og familie. Selger uttrekkbart bord fra IKEA. De er fra søstrene grene. To stoler er grå, og to.


Her finner du billige kjøkkenbor spisebord og spisestuebord til alle hjem og alle smaker, i ulike størrelser, farger, runde bord , firkantete bord og bord av ulike materialer. Uansett om du vil ha et rundt spisebor et spisebord av eik eller kanskje et spisebord i hvit farge, så finner du garantert en favoritt i vårt brede utvalg. Toppen er laget av MDF plantet på en dekorativ treramme, noe som gir hele strukturen stabilitet og letthet.


Uttrekkbart bord

Et riktig stuebord kan være det lille ekstra som gjør at stuen din får akkurat det uttrykket du ønsker. Par uttrekkbart bord. Et attraktivt plassbesparende stuebord i tre som kan enkelt utvides ved hjelp av indre plater.


Bord er kanskje de viktigste møblene i et hjem. Det er ikke bare et salongbor. Vi benytter oss av bord i kjøkkenet, ved siden av sengen til bøker og ved sofaen til popcornskålen. I vårt store utvalg billige kjøkkenbord finner du bord til både små og store hjem og anledninger. Til små boliger og hybler har vi klaffebor også kalt klappbor som du kan henge på veggen.


Flere av våre uttrekkbare spisebord har ileggsplater, bordplater og klaffer som kan kjøpes separat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg