torsdag 22. august 2019

Papirlanterner med lys

Nordens største utvalg! Pyntelanternene er lekre å se på, både på dagtid uten lys i dem, og på kveldstid når du tenner lyset. Led- lys følger ikke med ). Disse er ypperlige til både bryllup, dåp, konfirmasjon, bursdag og hagefest - og har høy dekoreffekt!


Papirlanterner med lys

De er enkle å henge opp og feste lys inni. Lanternene kommer flate, men settes lett opp. Etter bruk kan de slås sammen igjen som gjør de enkle å oppbevare.


Kinesiske papirlanterner har fra gammelt av blitt ansett som symbol for glede og håp. Lys opp tilværelsen med stearinlys og lysestaker. Hvorfor må det være en spesiell anledning for at du skal tenne noen levende lys og bruke yndlingslysestakene? Du kan skape en koselig atmosfære hjemme når som helst, også på hverdager. Vi har et stort utvalg av pynt og tilbehør til ditt selskap, enten det er bursdag, bryllup eller annen fest.


Papirlanterner med lys

Papirlanterner til te- lys og kubbelys. Vi har store og små papirlanterner og i flere farger. Kjøpe pynt til bryllup og fest hos Honeyoak.


Alle våre produkter er nøye utvalgt og flere er unike hos oss. Vi har inspirasjonssider der du enkelt kan få tips og råd om hvilke produkter som er fine sammen. Skab hygge og god stemning derhjemme med flotte lanterner fra IKEA. Lys dit hjem op med lanterner, og nyd aftenen indenfor. Lys terrassen, haven eller altanen op med flotte havelamper eller lanterner fra JYSK.


Papirlanterner med lys

Her skal dere få litt inspirasjonsbilder til bruk av papirlanterner. På mørke dage eller sene sommeraftener skaber udendørslamper liv, hygge og en stemningsfyldt belysning til både haven og boligen – du kan eksempelvis pynte med en lanterne med levende lys ved din hoveddør, eller hænge lanterner med hank op i træerne i haven. Tilfør noe helt spesielt til bryllupsfesten eller festen din med disse papirlanternene i rosa. Disse blir garantert eye catchers i festen.


Dette blir hanken på lanternen. Ledlys for papirlanterner. De måler 15cm x 9cm x 26cm og pakken inneholder poser. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Papirlanterner med lys

Hos Dreamshop finder du et stort udvalg af lanterner i alverdens forskellige størrelser, modeller og farver. Vi har både papirlanterner til at hænge op i træerne eller indenfor i dit festtelt og flydende lanterner du kan sætte til søs på din bryllupsdag. Smukke og praktiske papirlanterner med LED- lys til din næste store fest. Disse flotte LED-lanterner er perfekte at bruge både udendørs og.


Flyvende lanterner og lysposer, kinesiske lanterner eller kongming lanterner er kendt fra Kina, hvor der ved forskellige lejligheder bliver sendt lanterner op. Beskrivelse Lysposer med fyrværkeri. Brug dem til fødselsdag, bryllup, jul, nytår, eller en hyggelig aften. Led lanterne lys (stk) En perfekt måte å vekke dine papir lanterner til liv. Passer utmerket som dekorasjon til bryllup eller annen stor anledning.


Fem lys rosa papirlanterner perfekt til bursdag og bryllup! Vores lanterner er imeget romantiske, og er som man kender det fra lande i østen. Nogle lanterner er med led lys , nogen med stearin lys og andre uden noget. Kjempefin girlander meter lang med stk papirlanterner i flotte farger. Pynt opp til bursdag eller fest.


Disse lanternene kan fint pakkes sammen og brukes flere ganger. De er også smukke at stille i kirken langs kirkegulvet eller bruge til at oplyse havearealerne. Hver lanterne måler 10xcm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg