tirsdag 27. august 2019

Panelplater vegg

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Sammenlign pris med oss!


Da Tina ble enke i fjor kjøpte hun et nytt hus fordi alt i det gamle huset minnet henne om mannen. Med et vakkert 1-stavsgulv fra SAGA Parkett og Smartpanel på vegg så har hun nå fått et helt nytt hjem.

Vi har behandlet platene med pensel-finish, og du kan velge mellom trefiber eller MDF-materiale. Du kan velge mellom flere ulike typer panelplater (profiler) og farger. MegaFlis fører en rekke panel og panelplater. Vi har baderomsplater og baderomspanel, samt kjøkkenpanel og tak- og veggplater i MDF.


Baderomspanel er et godt alternativ til flis. De er enkle å montere, lette å rengjøre, og et rimelig alternativ. Interiør panelplate i MDF med Perlestaff-profil for montering på eksisterende vegg eller direkte på stenderverk.


Sett opp vegger på 1-2-3.

Alltid perfekt resultat – Vi er veldig fornøyde med Huntonit. Ferdigmalte interiørplater eller veggpanel er kommet for å bli. Dekorplaten leveres i profilene Perle og Skygge, i fargene Bomull og Tåkedis eller ubehandlet. Husk på å kjøpe spiker eller lim for å kunne feste disse panelene til eksisterende vegg. Når veggen endelig er kommet på plass, kan det være nødvendig å dekke skjøter mellom karmer og vegger med fôringslister.


Klikk deg inn på lister- vegg -kategorien her på Byggmax for å finne de listene som passer best hjemme hos deg. Panelplater er enkelt å rengjøre. Vi har kjøpt mdf panelplater til kjøkkenveggen. Det var bare en ungdom der når vi kjøpte så han kunne ikke så mye. Etter litt søk på nettet så ser det ut som det vanligste er spikerpistol eller noe sånt?


Lekker kostemalte overflate, som finnes i mange fine farger, NCS Fargekoder, det beste kjernematerialet og Huntonit kostemalte panelplater et sikkert valg for fremtiden. Fargeavvik kan forekomme pga skjerminnstillinger. Platene er robuste, slitesterke og enkle å rengjøre. På tide med nye vegger ? Med Fibo fikk vi rene, enkle flater som er enkle å vedlikeholde og holde rent, og det er helt fantastisk.


Med ferdigmalte panelplater er det enkelt å skape interiøret du alltid har drømt om Les mer.

Dette er årets nyheter innen veggdesign. Den raskeste veien til ny panel på veggen. Glem sparkling, grunning og maling - med ferdigtapetserte panelplater får du ny vegg på ganske kort tid.


Dekorplate har de samme egenskapene som Smartpanel, men er kun mm tykk og har et noe annet design hvor panelbordene er litt smalere. Fibertapet på sponplater. For å sikre deg mot at platen ikke glir, anvend noe som holder platen oppe.


Skyv hele platen mot den opplimte veggen og press platen hardt mot veggen ved hjelp av kroppsvekten. Dersom flere plater skal monteres ved siden av hverandre. Se til at skjøtene ikke kommer over komfyren eller oppvaskmaskinen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg