onsdag 17. januar 2018

Brunstad weston

Knapper i ryggputer og ekstra vangeputer gir sofaen det lille ekstra. Våre sofaer spenner fra små, nette modeller som passer i leiligheter og hytter, til romslige sofaer med mange sitteplasser. Designet på modellene varierer fra det. Knappar i ryggen och extra armstödskuddar ger soffan det lilla extra. Modellen leveres i tre ulike lengder.


Brunstad weston

Vi har nette modeller som passer i mindre leiligheter og romslige sofaer med mange sitteplasser for de som ønsker det. Vores sofaer spænder fra små, lette modeller, som passer i lejligheder og mindre huse, til store sofaer med mange siddepladser. Oppgrader gjerne sofaen med en pall eller nakkestøtte for bedre komfort. Vi har allt från små, nätta soffor som passar i mindre lägenheter och stugor till rymliga modeller med många sittplatser. Moderne sofa med stilrene linjer i læder.


De særprægede skråstillede ben i egetræ er med til at sætte sit helt eget præg på sofaen. Hva er vel bedre etter en lang dag enn å slenge seg ned i godstolen med beina høyt. Amanda stolen passer perfekt til nettopp dette. Mellom robuste fjell som strekker seg fra fjorden finner du Sykkylven – ei lita bygd på Sunnmøre. Sofaene er pent brukt, har ingen skader, og er regelmessig rengjort, smurt og behandlet.


Brunstad weston

Sofaen er nylig flyttet til en mellombels adresse. Ta kontakt om du ønsker å komme og se på den. Vi har et stort utvalg av sofaer i stilriktige farger. Velg mellom skinnsofa, veloursofa, m. Se hele utvalget her! Find en ny hjørnesofa til stuen, eller opgrader dit hjemmekontor med en af vores lækre lænestole.


Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Leveres i stof og læder efter ønske. Pris seter stoff cabana gr. Sjekk vårt utvalg her!


Brunstad weston

Soffan är en 5-sitssoffa med mjuka dynor och knappar i ryggen. Finns även med fasta dynor och utan knappar. Finns som 5-, 3- och sits.


Se gärna faktablad (gem-symbol) längst ner för mer information om olika alternativ. Den er vår hovedinteresse! Vi prioriterer kvaliteten på disse grunnleggende elementene i møblene, like høyt som design og visuelt uttrykk.


Brunstad weston

Du kan se alle aktuelle avtaler, følge produkter og handle smartere. Välj mellan mjuka (soft) eller fasta (skum) dynor. Softdynorna kan levereras med eller utan knappar till samma pris. Brunstad Happy sofa seter – mobelmann1.


De fasta dynor levereras utan knappar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg