torsdag 18. februar 2016

Høye gulvlister

Skal du ha høye fotlister, så lag dem selv. Dermed får du dem akkurat slik du vil ha dem. For brede lister stjeler en del av romfølelsen.


Hvis boligen har standard takhøyde inne – 2centimeter – bør du for eksempel ikke velge gulvlister som er høyere enn 5-centimeter. Smale lister gjør seg best til små rom, fordi det ikke tar opp så mye plass på veggen.

Fremgangsmåten benyttes her til å male en illusjon av høye fotlister, men kan også benyttes uansett hvor på veggen du ønsker at fargeinndelingen skal vises. Det har stått på listen for stuen vårt lenge, men er redd det ryker. Når det gjelder gulvlister er det også viktig å sjekke om det er mye glipper langs parketten, og at du ikke velger for tynne lister, men noen som dekker de glippene, sier Christiansen. Det finnes også de som er spesielt utformet for å skjule ting du gjerne vil gjemme bort. Skal i gang med å liste et soverom, og har valgt høye profilerte gulvlister.


Har testkuttet i 45grader, men får de ikke til å passe 1. Kan det være saga som ikke er nøyaktig, eller andre ting? Det var ikke helt enkelt å finne slike høyder (bredder) på glattkant.

MDF finnes jo også i en rekke ulike tykkelser. Har du akkurat lagt nytt gulv, eller har du tenkt å gjøre det snart Da bør du samtidig gå til innkjøp av gulvlister hos Byggmax, for å sette prikken over i`en. Her finner du lister i alle farger, tykkelser, materialer og prisklasser. Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg.


Gulvlister , taklister, utforinger og mye mer. Vi har tidligere laget lister av å sette sammen flere. I litt eldre villaer ønsker man ofte profilerte og høye gulvlister – de skal rett og slett være litt gedigne og synes godt. Selv om du ikke er spesielt god til å snekre, er montering av gulvlister et prosjekt som absolutt er overkommelig. Det er ganske enkelt.


Fuktighet i treverk fører til krymp i gjæringer og skjøter. Med gulvlist og lempe. Lang tørketid og kvistlakk er nødvendig før montering, samt sparkling av spikerhull og utbedring i etterkant. Ved normal bevegelse i huset vil også trelister fort sprekke i overgang mot tak og vegg.


Dette krever mye etterarbeid og gir høyere kostnader på kort og lang sikt. Hvis man setter opp igjen gamle lister som er blitt fjernet fordi det skal legges et nytt gulv, skal de rett og slett settes tilbake der de var. Godt utvalg i hvit lakkerte, høye , brede og i mange profiler.


Vi fører også et godt utvalg trappenseser.

Vi har trappeneser i forskjellige utførelser, alt etter hvilken parkett eller behov du skal dekke. Våre høye krav garanterer at vi alltid kan levere produkter som oppfyller alle krav til funksjon og utseende. Her kan du kjøpe gulvlister med furukjerne og med toppfiner i eik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg