fredag 26. juli 2019

Wonderwall lady

Tidsbegrenset tilbu kjøp nå! Aktuelle kampanjer Interiør! Aktiv nytelse, glede og bevegelse. Det hele handler om energi og vitalitet. Vi tar full kontroll over eget liv, og opplever hvordan farger beriker og stimulerer.


Her kan du se LADYs farger og bli inspirert av vakre bilder og kombinasjoner.

Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Vegg, Innendørs,. Ja takk til varige vakre vegger! Det handler om å ta ansvar for egen begeistring - Lady.


Et aktivt liv krever mer av våre omgivelser, og vi velger produkter som tåler hverdagslivets bruk og slitasje. Vi velger LADY WONDERWALL. Get the latest dish and see all the hottest celeb pics. LADY Balance gir deg vakre, matte vegger og godt inneklima.


Den silkematte malingen gir en lekker og flekkavvisende overflate, i tillegg holder den seg vakker lenge.

Som formidler passer vi på at handelen gjennomføres på en rettferdig og sikker måte. Wonderwall er formidler ved kjøp og salg av originalverk. Vi bistår også med transport og sikring av verket. Den gjør det enkelt å holde veggen pen over ti og de unike egenskapene gir deg en pen, robust og flekkavvisende silkematt overflate som holder seg vakker lenge.


Vår mest robuste maling. De unike egenskapene gir en vakker, robust og flekkavvisende overflate som holder seg vakker lenge. Veggmalingen er meget flekkavvisende maling med suveren vaskbarhet. Jotun gir dekkgaranti ved to strøk. Lady aqua hvit Fra: 32- per stk Kjøp.


Den vakre, matte overflaten lar fargenes naturlige og harmoniske nyanser komme frem og gir deg rom det er godt å være i. Spontanitet og glede. Det rustikke og det ærlige står i fokus når vi henter frem egen kreativitet og skaper et rått uttrykk i temaet RUSTIC LIVING. Lady wonderwall matt hvit base liter. På lager i disse byggevarehusene Du må legge minst vare i handlevognen.


Dette er en robust maling for ekte hjem som tåler mer og holder seg vakker lenge. Kjøp på nett eller i butikk. Veggene blir samtidig smussavvisende og får rengjøringsvennlige overflater, og du får ikke skjolder eller striper etter rengjøringen. I feltet Fargekode skriver du enten fargenavn eller fargekode (F.eks. NCS-kode).


Det er ikke angrerett på maling som er blandet i en ønsket farge.

Vær derfor nøye med å spesifisere hvilken farge du ønsker! Egenskaper: Malingen h. Samtidig står den midt i trendbilde – nå kan du ha matt vakker finish også på de mest utsatte flatene, og i de ulike livsfasene hvor robusthet er en prioritet i hjemmet. At den er best i test er en trygghet på et varig og holdbart valg.


Lady vegg er bestselgeren på innendørsmaling. Produktet er lett og rulle og har meget god dekk. Dette gjør det enkelt å få et jevnt vakkert resultat.


Den har ekstra gode heftegenskaper og dekkgaranti, maks strøk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg