tirsdag 9. juli 2019

Nattbor

Moderne designprodukter med høy kvalitet. Finn ditt nærmeste varehus. Du får det bedre når du har det fint hjemme. Vi har varehus over hele Norge. Stort utvalg av fin hjemmeinnredning.


Handle raskt og enkelt på Ellos. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Bestill din favoritt i vårt omfattende sortiment av møbler her!


Norges største utvalg av design for ditt hjem. Hos IKEA finner du nattbord , sengebord og vegghengte nattbord i god kvalitet og design som dekker mange ulike behov. Velkommen innom for en titt på IKEA. Vakre og praktiske nattbord til soverommet. Et soverom er ikke komplett uten et nattbord.


På nattbordet kan du ha vannglass, en god bok, vekkeklokke og andre ting som er praktiske å ha innen rekkevidde fra sengen. Vi tilbyr nattbord i flere stilarter, størrelser, materialer og farger, slik at du kan finne det nattbordet som passer perfekt til ditt soverom. Nordli nattbord har en skjult skuff som gir plass til mobillader og ledninger.


I tillegg er det spor på baksiden av bakbena slik at ledningsrotet kan skjules. Velg et nattbord som passer din stil. Uansett om du leser på senga eller ikke er det praktisk med et nattbord eller to. Sjekk vårt utvalg og hent i nærmeste butikk. Fire solide hjul, hvor av to kan låses.


Nattbor

Kan brukes på begge sider av sengen. Høyderegulerbar bordplate som er lett å løfte opp og ned. Alltid lave priser og et stort utvalg! Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Her har vi samlet vårt utvalg av nattbord i ulike varianter.


Du finner nattbord i eik, nattbord i marmor, nattbord i betong, hvite nattbord og sorte nattbord. Laget av massivt tre, et slitesterkt og lunt naturmateriale. Nattbord til lave pris. Her har vi flere ulike modeller av pene nattbord som passer utmerket i soverommet. Sett dine bøker, vannglass, vekkerklokke, sengelampe og aviser på nattbordet.


Nattbor

For eksempel har vi nattbord med skuffer, hvor du kan oppbevare akkurat det du har lyst til. Et nattbord hjelper deg til å ha viktige og uviktige saker i nærheten. Personlig utstyr til helsepersonell, Førstehjelpsutstyr. Medisinske møbler og inventar. Undervisningsmateriell.


Liker du det nette og stilrene, eller det litt mer robuste med mange skuffer for god oppbevaring? Her finner du du det du leter etter. Det er slett ikke uvanlig.


Nattbor

På mange hoteller er belysningen slik. På et hotell har man likevel som regel et nattbord. Her ønsker man å tilby gjestene plass til å legge fra seg en bok, mobilen eller klokka.


Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg