onsdag 10. juli 2019

Lady interiørbeis

Lady interiørbeis

LADY Pure Nature Interiørbeis. Når inspirasjonen hentes fra naturens egne farger og materialer, fremstår interiøret med en unik og naturlig harmoni. Bli inspirert av det interiørbeis -fargekartet fra LADY. Fargene i interiørbeis -fargekartet er nøye satt sammen for å fargesette treverket på en naturlig måte, forteller Jotuns Globale Fargesjef, Lisbeth Larsen.


Lady interiørbeis

Resultatet er en vakker, matt og transparent finish, som veldig mange liker svært godt. Varm og lun stemning! Lady Pure Nature Interiørbeis. VAKRE OG TRANSPARENTE TENDENSER. Et eget oppslag er også viet til JOTUN Panellakk.


Beisen trenger inn, gir dybde og fremhever den naturlige strukturen i treet. Produktet er enkelt å påføre og gir et suverent resultat. Tyrilin Interiørbeis. Oljebeisen er vanntynnet å gir vakker lød og fargespill. Beskytter mot gulning av treverket.


Luktsvak og enkel i bruk. Gul base, liter, kan blandes i ønsket farge. Beis panelhvit ltr ekstra hvit 74- per spa Kjøp. Beisen kan også benyttes til annet ubehandlet interiør, f eks møbler, dører, listverk og kryssfinèr av furu, gran og poppel.


På utkikk etter Interiørbeis? ProdukteT er enkelt å påføre og gir et suverent resultat. Tørk av overskytende beis med en myk tøyfille. Arbeid raskt og nøyaktig for å unngå skjøter og striper. Beis fortløpende fordi overflaten tørker raskere enn tradisjonell oljebeis.


Nettlager Selges ikke fra nettlager. Det fineste med interiørbeis er likevel at interiørbeisen får frem naturens egne farger og gir en matt og transparent finish, forklarer Anne Favretto. Dette er en interiørbeis som kan blandes i flere ulike farger, og som garantert vil gi hytta det lille ekstra. Gir en naturlig vakker finish som fremhever treverket.


Egenskaper og fordeler Inneholder lysfilter som effektivt reduserer gulning. Deretter behandler du veggene med beis, voks eller lakk. Anbefales ikke til harde tresorter, som f. Patinagrå, som gir et gråhvitt skjær, eller Sjøsan som går mot det beige. Denne prosessen har tatt ca år. Etter år gjelder ikke reklamasjonen lenger hos Jotun.


Lady interiørbeis

Veggene var blitt beiset med ett lag Drivved etter bruksanvisning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg