torsdag 4. juli 2019

Vintage maling

Kjøp brukte klær og møbler. Spar miljøet og støtt livsviktige prosjekter med oss! Les mer og finn din nærmeste butikk! Se hva overskuddet går til.


Vintage maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Vintage D schnell bestellen. Med denne kan du male stoffmøbler, blomsterpotter, lampeskjermer, vegger, tremøbler - ja, rett og slett. Det var ganske pussig at henvendelsen kom akkurat idet jeg hadde tenkt å anskaffe meg denne. I magasinet hadde jeg nemlig sett masse bilder av nyere møbler som var malt om med deres vintage-maling.


Jeg har mange ganger beundret resultatet malingen ga. Vi anbefaler deg å kjøpe inspirasjonsboken, for å få full utnyttelse av malingen! Stilen, som er kjent som vintage eller shabby Chic, er inspirert av engelsk landidyll. Alle prisene er inkl norsk MVA og toll til Norge. Påfør malingen innendørs, la tørke minst timer før den malte gjenstanden settes utendørs.


Vintage maling

Vannbasert vintage -look maling med matt overflate til både tre, kraftig kartong, glass, malt tre m. Etter tørking slipes overflaten lett med sandpapir for å. Vi har et rikt utvalg av blant annet servietter og rispapir, samt mye annet. Vi har kundene i fokus og er opptatt av god service, rask levering og fornøyde kunder. Vi tilbyr et bredt sortiment innen. Preise finden und vergleichen!


Køb vintage kalkmaling fra Jeanne d’Arc Living. Så er Egesgaves brugskunst kalkmaling forhandler, og det vil helt sikkert vil være noget for dig. Anbefalt forbruk fra Jotun er 8-kvadratmeter per liter maling. Kalkmaling på soverommet.


Butikken vår er fylt med nøye utvalgte interiørprodukter av høy kvalitet, med personlig og romantisk sjarm. En herlig møbelmaling som føles og ser ut som kalkmaling. Matt, vannbasert og fargebestandig akrylmaling til innendørsbruk på f. MDF, terrakotta, gips m. Brukes på rene, tørre flater.


Blanke flater slipes med sandpapir først. Rør om i boksen før maling. Overmalbar etter 1-timer. Alle som er opptatt av trivsel i hjemmet vet hvor viktig det er å velge de riktige fargene.


Vintage maling

Finn riktig farge og maling her. Det giver det originale, matte, kalkede udseende, som mange gamle møbler har. Malingen klæber til næsten alle overflader uden forarbejde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg