onsdag 31. juli 2019

Ramme 50x70

Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme. Frontbeskyttelsen av plast gjør det tryggere å bruke rammen. Tilpasset i størrelse for å henge flere sammen.


Ramme 50x70

Kan henges horisontalt eller vertikalt for å passe den plassen du har. En flott ramme piffer nemlig opp hvilket som helst rom! Passepartout er inkludert. De fleste har i dag mange billigere rammer, posters, puter, gardiner med mer som man gjerne bytter ofte.


Før var det slik at man kjøpte en ramme i for eksempel størrelse 50xog beholdt den for alltid. Les mer år med gode tilbud. Skandinaviske røtter. Fin ramme , men svært løs innfatning. Veldig bra at det er brukt glass og ikke plastikk som de fleste er i nå.


Men selve rammen er svært løs, da den er laget av myk plastikk. Skulle gjerne sett at denne var laget av tre eller i alle fall hard plastikk. Vi tilbyr også passepartouts i 50xsom elegant rammer inn et motiv og passer i rammene våre med samme mål. Som et alternativ til den klassiske fotorammen har vi også en plakathenger i hvitt og eik med mål på cm. Dette er et trendy alternativ for å henge opp plakater.


Svarte rammer er en klassiker, og når du kombinerer kunsten din med denne typen rammer, tar den seg. Foto- og bilderamme i plast med passpartou. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. Kombinere våre posters med rammer i forskjellige størrelser og opprett en bildevegg.


Ramme 50x70

Et interiørdesign tips er å matche svarte rammer med tekstplakater og fotoplakater. Klassisk ramme 50xi eik fra Art Archives. Der også det målet du skal fylle i når du bestiller en ramme etter egne mål. For å finne totalmålet er det bare regne sammen bildemålet og listens bredde x2.


På samme måte regner du ut rammens høyde. Disse prisbillige rammer er af høj kvalitet og har en smart konstruktion, hvilket betyder, at det er let at indsætte en plakat i rammen. Vi tilbyder også passepartout i størrelsen 50x, der på smukkeste vis indrammer motivet og passer til vores rammer i samme størrelse. Denna vare er ekstra skånsom for miljøet. Treramme med pleksiglass for bilder, plakater eller posters i størrelse 50xcm.


Ramme passepartout svart. Med oppheng for stående eller liggende plassering. Bland gjerne flere typer rammer. Søk etter ramme 50xpå Kelkoo.


Sammenlign tilbud på ramme 50xfra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg