onsdag 10. juli 2019

Lammeskinn korthåret

Oppdag vårt store utvalg av kuskinn. Vi har ulike varianter og størrelser. Et teppe i lammeskinn kan gi rommet mer personlighet og økt romfølelse. Kjøp lammeskinn hos Babyshop. Fantastisk deilige lammeskinn!


Et eksklusivt og mykt korthåret lammeskinn i høyeste kvalitet fra Segr.

Lammeskinnet har mange bruksområder og passer f. Bare lisensierte produsenter som oppfyller Woolmarks strenge kvalitets standard har lov til å bruke det. Korthåret lammeskinn i topp kvalitet med hull til 5-punktssele. Kan brukes i vogn og bilstol. Klinisk testet og godkjent for barnets sarte hud.


Naturlig og uten skadelige stoffer. Skinnet er varmeregulerende og kan brukes hele året. Passer i sengen, vognen, bilstolen mm.

Kan maskinvaskes på graders ullprogram. Alle HOME lammeskinn er ECO-testet og godkjent. Saueskinn og lammeskinn passer like godt til pynt og interiør som til sitteunderlag i en stol eller sofa.


Saueskinn sortimentet våres er en miks av saueskinn som har sin naturlige farge og skinn som er. Se vårt store utvalg her! Ulla er klippet i en ensartet lengde og transformert til et stilig stol-, sofa eller gulvdekke.


Siden skinnene kommer fra voksne dyr, er de bredere enn lammeskinn. Vi fører KUN lammeskinn av beste kvalitet for deg og ditt barn. Pris NOK 59inkl. Dette deilige lammeskinnet fra BabyDan er perfekt til en kjøretur i barnevognen på en kald vinterdag. Billige lammeskinn er som oftest kjemisk behandlet, noe som fjerner en god del av alle de naturlige egenskapene som lammeskinn har.


Dyrere skinn er ubehandlede, dermed er de naturlig tilsatt lanolin som er selvrensende og smussavstøtende, og dersom barnet skulle tisse på skinnet så vil det bli omdannet til såpe. Et lammeskinn kan nok bidra til denne følelsen av å ligge i et lunt og trygt rede, sier Waldum. Et lammeskinn er så mykt at babyen kan ligge direkte på skinnet uten et laken imellom, også innendørs når babyen har på seg mindre klær. Dermed kan skinnet være et fast og kjent soveunderlag som enkelt kan fraktes med overalt. Eksklusivt, beige Babycare lammeskinn fra Skinnwille - det mest skånsomme for både babyen og deg!


Dette er et helt naturlig, langhåret og utrolig mykt lammeskinn fra Australia som oppfyller de strenge Woolmark-kravene og spesifikasjonene.

Ullen er basert på råmateriale av særdeles høy. De myke saueskinnene skaper en varm og hjemmekoselig stemning. Hos Rusta finner du feller i både ekte saueskinn og syntetiske materialer. Fullt renset og kan vaskes i maskin.


Gir overlegen polstring. Egnet for å holde din lille engel varm på kjøligere dager og kjølig under varmere måneder. Perfekt å bruke som en lekematte, i bæresengen eller i babysengen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg