tirsdag 30. juli 2019

Nattbord inspirasjon

Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Moderne designprodukter med høy kvalitet.


Finn ditt nærmeste varehus.

Du får det bedre når du har det fint hjemme. Se ukens gode tilbud nå. Stort utvalg av fint interiør. Shopping når den er som best!


Nordli nattbord har en skjult skuff som gir plass til mobillader og ledninger. Nattbord Direkte fra Lager. I tillegg er det spor på baksiden av bakbena slik at ledningsrotet kan skjules.


Et soverom er ikke komplett uten et nattbord.

På nattbordet kan du ha vannglass, en god bok, vekkeklokke og andre ting som er praktiske å ha innen rekkevidde fra sengen. Nedenfor finner du små og store nattbord i ulike farger og design. Vi har et utvalg av nattbord i mange forskjellige stilarter, hvilket gir deg mulighet for å gi soverommets innredning det lille ekstra.


I webshoppen finner du stilrene og minimalistiske nattbord som glir inn i den nordiske innredningen og nattbord med skuffeløsninger som gir gode oppbevaringsmuligheter. Et nattbord kan være perfekt for oppbevaring ved sengekanten, samtidig som det gir soverommet en bedre romfølelse. Vi tilbyr nattbord i flere stilarter, størrelser, materialer og farger, slik at du kan finne det nattbordet som passer perfekt til ditt soverom.


Nordisk design og kvalitet. For eksempel har vi nattbord med skuffer, hvor du kan oppbevare akkurat det du har lyst til. Vi har et antikt nattbord til deg, som gjerne vil ha et antikt og elegant preg i soverommet ditt.


Velkommen til soveromsgalleriet vårt. Her finner du mange ulike soveromsmøbler i forskjellige stiler og størrelser. Ta en titt og finn soverommet ditt. Et nattbord gir en bedre romfølelse og bidrar til et helhetlig uttrykk på soverommet, enten det er et nattbord som matcher sengen, eller det bryter i farge og materialer.


Vi har nattbord som både gir deg mye plass til oppbevaring, men vi har også minimalistiske nattbord. Trekasse som nattbord. På 1-2-har du et unikt og funksjonelt nattbord , som ikke trenger å ta stor plass.


Rommet kan brukes til ting du synes er pent, som for eksempel iøynefallende bøker og magasiner.

Du kan også få plass til en liten plante, eller et nattlys. Den duse rosafargen vokser seg stadig mer populær og er inspirasjon for mange. Når det er så vakkert utført som her er det ingen grunn til å velge en annen farge. Rosafargen på Emas kjøkken er nydelig og fremheves spesielt godt med røft følge. Inspirasjon kan være svært viktig.


Farge, materiale, størrelse - nattbord inspirasjon. Den magiske av treimitasjon ligger i det faktum at denne fargen fungerer i både klassisk interiør og moderne - et spørsmål om detalj. Svart nattbord er en.


De siste dagene har jeg vært på utkikk etter to nattbord som vi skal ha på soverommet vårt. Jeg har trålet internettbutikker, i tillegg til at jeg har vært innom enkelte varehus. Det jeg biter meg merke i, er at jeg ikke ønsker meg et vanlig, tradisjonelt nattbord.


Jeg vil heller ha en krakk eller et lite bord på hver side av sengen. Følg oss på ukentlige nyhetsoppdateringer, tips og inspirasjon. Du vil få eksklusive tilbud og fast medlemsrabatt på puter og vedlikeholdsprodukter.


Velg et nattbord som passer din stil. Uansett om du leser på senga eller ikke er det praktisk med et nattbord eller to. Les også: Boligstylistens råd for å få en liten leilighet til å virke større! TUNGE DYNER: Invester i gode, tunge puter, dyner og sengepledd. Ikke overlat noe til tilfeldighetene.


Sengetøyet skal matche resten av rommet. Sett inn den obligatoriske sengegavlen! Marker veggen bak sengen. Gjør soverommet ditt til et godt sted å være!


Uansett størrelse på seng eller soverom, du fortjener en god natts søvn!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg