onsdag 10. juli 2019

Lady skumring

Lave priser og rask levering! Nordens største bokutvalg. Kjøp boken hos Adlibris! Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. En svak nøytral grå tone.


Dette er en helt lys kjølig grå tone som vil oppleves som svakt blå.

LADY Vegg er Norges mest solgte veggmaling. Enkel og påføre og garanterer dekk i to strøk. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! LADY BALANCE - VAKRE ROM DET ER GODT Å VÆRE I. Trenger du litt inspirasjon til hvordan hytten din kan se ut innvendig?


Tyrilin panelbeis for hytter fremhever vegger og tak. I det nye LADY -fargekartet finner du en rekke nye vakre blåfarger. Bli kjent med de her og få forslag til hvilke farger som passer til.


Stol fra Lotta Agaton.

Fargeeksperten tipser: Slik velger du riktig veggfarge! Fargevalg kan by på hodebry for de fleste. Mange av oss har sikkert opplevd at det ikke ble helt slik vi hadde sett for oss.


Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Fant du en palett som kan passe til din hytte? Se også denne vakre hytta på Hadelan mye god inspirasjon å hente fra den. Mer hytteinspirasjon finner du her.


LADY Pure Color er den matteste, mens LADY Balance er den luktsvake. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør. For de som liker rustikke kalkvegger (”betong” aktig utseende), finnes LADY Minerals kalkmaling i enkelte utvalgte farger.


Fargeprøve Jotun Lady Skumring kr. Selger nesten full fargeprøve. De er kun tatt litt av og selges billig videre om noen andre trenger å teste hjemme.


Malingen har fargen Skumring (lys grå) og er silkematt. For å gjøre det luftigere har eierne valgt lyse grunnfarger og kontrastfarger som går ton-i-ton. Datterens rom er malt i fargen Skumring fra Jotun.


Har malt gangen med fargen skumring , og den fremstår som lys lavendel.

Det er et blyglassvindu med bl. Gulvet i gangen er slipt betong, så fargen må passe til gulvet. Vi har også Skumring fra Jotun. Og det er nok av den enkle grunnen at vi har spisestuestoler med blålig stoff. Men husk at denne hvit-tonen er langt hvitere enn standard hvit som mange har på vinduer, dører og lister, så tenk helhetlig, råder eksperten.


Lady Pure Color er den typen maling som er mest populær, uavhengig av gråfarge. Den gir veggen et helt matt og mettet uttrykk, og da unngår man gjenskinn, sier Friis Skogstad. Bjørg Owren, administrerende direktør hos Ifi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg