tirsdag 30. juli 2019

Pynting av bord

Søk etter pynting av bord på den nye KensaQ. Dekk et skummelt bord til Halloween-festen. Nå nærmer den seg, årets skumleste fest, Halloween. Blomster skaper en vakker ramme rundt et selskap.


Uansett om det er stort eller lite, så vil blomster alltid være med på å skape en hyggelig stemning rundt bordet. Først bør man ta utgangspunkt i hvilken anledning det er, hvilke omgivelser det skal være i og hva slags farger man liker. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre.


Det er mange måter å dekorere et bord på. Konfirmasjonen er et overgangsritual fra barn til voksen, og en dag der konfirmanten skal få lov til å være midtpunkt for oppmerksomheten. Et flott pyntet bord er med på å gjøre dagen ekstra spesiell. Hvite duker, et pent service, levende lys, bordkort og ikke minst blomster, er med på å lage en høytidsstemt ramme rundt selskapet.


Det kommer ofte an på hva slags bord du har. Om du har store fine hvite bord holder det ofte med en løper på midten. Har du forskjellige type bord som er satt sammen til et langbord er ofte hel dekkende duk det som passer best.


Se konkurransebidragene her. Vi utfordret stylist og blogger Marianne de Bourg til å dekke tre ulike bord i høstens stiler. Hun dekket alle tre høstbordene med vårt servise Molly og mange andre fine produkter du finner i våre butikker denne høsten.


Pynting av bord

Vi håper du blir inspirert av de flotte bordene! Først vil vi gå igjennom noen tips til pynting av lokale, og deretter kommer det informasjon om hvordan en kan pynte bord. Selv om tiden er knapp, trenger ikke borddekkingen være slapp. Rimelige bord til restaurant, hotell, café og bar. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell.


Se vårt store utvalg her! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Stort utvalg av moderne kvalitetsprodukter. Finn ditt nærmeste varehus på skeidar.


Pynting av bord

Vi har bord til alle bruksområder og stiler. Se ukens gode tilbud nå. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Disse pynter opp både bord og kuverter på en herlig måte. Fyll dem med større drops eller noe annet godt, og kanskje en liten personlig hilsen til hver gjest, som en takk for at de kom. Hver bestilling gjelder for stk esker. Enkle å sette sammen, krever ingen saks eller lim.


Pynting av bord

Bånd medfølger ikke) Romantiske godteriesker med utskåret. Skal du dekke et festbor vil du få mange gode tips på vårt nettste Inspirasjon, lenker til nettbutikker med bordpynt og mye mer. Bordløper i striestoff (sekkestrie) med blonder i midten Rull av 2. Jeg liker naturmaterialer og synes gull og sort, gjerne sammen med andre metallfarger og grønt er fine farger å bruke sammen.


Men noen regler går igjen og disse skal jeg ta for meg her. Når det gjelder farger, duker, pynt osv, så overlater jeg det til andre, men gjør det enkelt og med litt kontraster. Kubbelysene er plassert rett på betongbordet. Lag en morsom candybar til konfirmasjonsselskapet.


En candybar er rett og slett en liten buffet bestående av søtsaker og snacks. Du pynter et eget bord med en dekorativ duk og setter frem skåler eller krukker med søtsaker – gjerne også popcorn eller annen salt snacks. På jakt etter pynt til konfirmasjonen? Hos oss finner du dekorasjoner, bordpynt og mye annet! Er egentli ikke så glad i høst bord , men noe sånt kunne jeg tenkt meg og dekket også!


Får se hva det blir til når jeg skal ha høst fest for mine kolleger:o) Ha en strålende dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg