tirsdag 9. juli 2019

Lade alle selvaag

Kaldnes Brygge Vestfold. Boligsameiet finner du i Julianus Holms veg – 6 bak Lade Arena. Midt i blinken både for enslige og store og små familier. Alle leilighetene har store solrike balkonger eller romslige terrasser med egen hage.


På det flotte fellesarealet blir det benker, lekeplasser og ballbane.

Felleshagen midt i hjertet av boligprosjektet Lade Allé er ferdigstillt så lagt det lar seg gjøre. Det er fortsatt byggeaktivitet på tomten, men for alle som er flyttet inn i sine nye hjem er det opparbeidet flotte uteområder. Motta ukas mest leste saker på e-post. Her ser dere noen bilder fra vår nye fine visningsleilighet på Lade Alle.


Ta turen innom på visning 10. Du kan bla i prospektetene som tidligere, men nå kan du også klikke på lenker og se på bilder og video der det er lagt til. I tillegg kan du lage din egen versjon med kun de sidene du ønsker å ta med videre.


Vi har bygget boliger, men også nabolag og bydeler.

Tidene har forandret seg, men målet vårt har alltid vært det samme: Vi bygger for alle og vi skal skape steder der mennesker trives. Selberg Arkitekter AS har vært ansvarlig landskapsarkitekt på prosjektering av utomhusanlegg for boligprosjektet Lade alle 65. Arbeidet har vært i samarbeid med Arcasa Akiteketer, Via NovaTrondheim og Brekke og Strand. Prosjektet er svært populært og første bygg allerede utsolgt. Boligprosjektet ligger rolig til mellom Lade Allé og Lade Arena.


Her finner du 2- til 5-roms leiligheter fra til kvm BRA. Fra sentrum kjører man Innherredsveien og tar til venstre inn på Mellomveien. Fortsett så rett fram inn på Jarleveien. Selvaag Lade Allè ligger i Lade Allè - 69.


Ta andre avkjørsel i første rundkjøring. Du kommer da inn på Lade Allè. Lade bydel kan i særdeleshet trekkes frem som en attraktivbydel.


Av fortrinn kan nevnes nærhet til sentrum, stort butikkutvalg, gode bussforbindelser, og flotte rekreasjonsalternativer. Dette gjelder både om du velger å gå, sykle, ta bussen eller bilen. Hver blokk består av leiligheter, som du kan lese mer om her.


Går du ut ytterdøra finner du kilometervis av sti langs Lade mot øst, mens du i andre retning får pulsen av det moderne liv med alle fasiliteter du måtte trenge. I Tordenskiolds Hage er alt lagt til rette for at du skal oppdage hvilepulsen i ditt nye hjem.

Legg igjen din informasjon, så holder vi deg oppdatert om prosjektet! Selskapet har til enhver tid flere tusen bo. Leilighetene får gjennomtenkte og velprøvde planløsninger, god og moderne standar og oppføres i tråd med gjeldende bygnings- og miljøstandarder. Etter at vi har fått inn flere klager på trykk og temperatur på varmt og kaldt vann fra flere leiligheter, har styrene i Lade Allé Hjem og Lade Allé Start.


Oppdatering kommer etter hvert som saken utvikler seg. Det er menneskene som skaper byen, ikke bygningene. LAi Trondheim ferdigsstilles i disse dager. Her kan du se hvor fint det har blitt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg