onsdag 31. juli 2019

Sengeteppe rosa

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng. Se hele sortimentet her!


Finn og kjøp dine favoritter online på Ellos.

Sjekk ut sengeteppe rosa. Shopping på sitt beste! Kjøp sengeteppe hos trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Kan brukes som sengeteppe for en dobbeltseng, eller som et stort pledd.


Finnes også til enkeltseng. Dyner, puter, sengetøy, laken, putevar.

Alle våre kroppsnære tekstiler er øko-tex godkjente. Inneholder ikke helse- eller miljøskadelige kjemikalier. Hos Rusta finner du flere flotte alternativ i ulike stiler, størrelser og farger. Sengeteppet er vattert og ekstra mykt.


Blanda gjerne tekstiler med ulike strukturer for en innbydende atmosfære i soverommet. Velg sengeteppe etter din personlige stil for å skape et soverom du trives i! Dekket av et sengeteppe vil sengen fremstå ryddig og bidra til å skape orden i rommet. Pynt sengen med et lekkert sengeteppe ! Et vattert sengeteppe i lin og vevd bomull gir ekstra varme og komfort, samtidig som at det pynter opp sengen.


Her finner du flust av sengetepper til soverommet ditt. Et sengeteppe er en smart måte å live opp innredningen på soverommet på. Handle trygt på jotex. Et vakkert sengeteppe gir harmoni og et rent inntrykk på soverommet ditt. Vi vet at det er detaljene som gjør de store forskjellene innen innredning, og et pledd på sengen kan få et upersonlig soverom til å føles herlig innbydende.


Når sengen er redd opp delikat frister det enda mer å legge seg.

De lysa fargene og det enkle designet gjør at det matcher lett. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett. Quiltet sengeteppe med forside av fløyel og bakside i sateng. Vakre sengetepper og pledd til enkelt- og dobbeltsenger i farger og materialer som passer til enhver smak og stil får du hos bonprix. Diagonalquiltet sengeteppe med ramme rundt.


Ytterstoff og fyll av polyester. Velg blant mengder av sengetepper til enkeltsenger i ulike farger og materialer. Big waffel er moderne og røft sengeteppe i 1 bomull.


Match med Big Waffel putevar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg