fredag 12. juli 2019

Lage ramme til lerret

Vis frem dine beste bilder på et fotolerret - det vil garantert stå frem på veggen. Lag et bildelerret som gleder. Inkluderer gratis oppheng. Stort utvalg av lerret hos Kontorkatten.


Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen kontor, kontormateriell, forbruksmateriell, skolemateriell og rengjøring. Med en stilig ramme blir det ekstra elegant.


Print på lerret Ditt eget favorittbilde trykt på lerret har blitt veldig populært. Ved større lerret setter man inn en midtstolpe (tverrtre) for å gjøre lerretet mer stabilt. Antall tverrtre bestemmes ut fra størrelse, men det mest vanlige er en eller stk.


Lage ramme til lerret

Du behøver lerretet du skal spenne opp, samt nyttig verktøy for å få jobben gjort. Du behøver ikke være en kjent kunstner for å innrede med dine egne kunstverk. Alle våre Veggdekorasjonsprodukter er laget for å enkelt henges på veggen. Kilerammer og lerret.


Et oppspendt lerret på ramme er et godt grunnlag for å skape et maleri. De holder en høy kvalitet, er gode å male på og har en hyggelig pris – passer alle. Her viser vi hvordan fotolerret monteres til bilderamme. Se vårt utvalg i fotolerret her.


Lage ramme til lerret

Nå har det seg sånn at lerrettene jeg kjøpte kostet kr 15- totalt via eBay, og dessverre var det uten rammer. Derav blir det i dyreste laget å betale kr 1. Hvis noen vet av et billigere alternativ - rop ut! Velg svart, hvit eller ingen sidekant. Printes på kvalitets-lerretsmateriale i bomull med en hvit coating.


Er du usikker på bildets kvalitet eller størrelse, kan du kontakte oss, så hjelper vi deg. Det påløper ingen ekstra kostnader. Bildeformat har ingen betydning. Du kan bestille et lerretsbilde fra eget bilde med eller uten blindramme. Selv om du har bestilt ramme , sendes bildet til deg umontert.


Lage ramme til lerret

Er du litt kunstnerisk og liker hjemmefiksing, kan du lage ditt eget lerret av en TUPPLUR rullegardin (kanskje du til og med har en ekstra hjemme). Dette for å unngå skader underveis. Det er superenkelt, og fungerer like bra som et lerret du kan kjøpe i butikken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg