onsdag 3. juli 2019

Slynge honning

Spar opptil på våre outlet sider i dag! Finn de beste prisene på nettet. Tas honningen direkte fra tørkerommet før den slynges er den god og varm, og dermed lett å slynge. Blir det for varmt vil vokset begynne å sige. Spann til honning kg.


Slynge honning

Umodene honningtavler er lette å kjenne igjen fordi de er uforseglede. Men sammen med størsteparten forseglede tavler, og om honningen sammenrøres i tank før de fylles i bøtter eller glass, kan du likevel slynge disse. Slynge for hel- eller halv rammer. God økonomislynge for de med få kuber.


Minima er en god halvautomatisk slynge for de med få kuber. Jeg har sett slik honning hos en kollega som satte i gang tørking og glemte å kontrollere når honningen var tørr nok. Den ble som strikk i cellene og rammene ble ødelagt under forsøket med å slynge de. Ved nedtørkingen kopierer vi bienes egen tørketeknikk. Det betyr at man kan bruke en mindre mengde honning for å oppnå samme søtsmak enn om man bruker sukker.


Slynge honning

Her kan du gå til forsiden vår og lese litt om oss. Disse stikkes systematisk inn i alle cellene. Når nåla presses inn i honningen så blir den mer flytende. Dermed så var det mulig å slynge rammene tomme. Jeg er sjeleglad for at jeg tok meg bryet med den ekstra turen til HC for å kjøpe denne, for uten denne hadde det blitt igjen en god del honning i rammene.


Biene finner nektar i blomstene som de omdanner til honning ved å tilsette enzymer og redusere vanninnholdet. Tavlene med modnet honning slynges ved hjelp av hjelp av en spesialkonstruert sentrifuge ( slynge ), og ut kommer flytende honning. Hei Anne , nesten all honning vil krystallisere etter en stund og blir fast. Vi ønsker oss en del honning i flytende form, som vi kan bruke ut over vinteren. Når man fryser honning , så krystalliserer den ikke.


Men når man tiner den vil den også krystallisere etter en stund. Monofloral honning eller honning fra et geografisk bestemt ste som fjellhonning eller norsk honning , blir også ansett som mer eksklusiv og følgelig dyrere, enn annen honning. Honningen er ellers veldig lenge holdbar.


Derfor er honning blitt en type næringsmiddel som det jukses med. Bihuset leverer alt det, du behøver for en succesfuld biavl. Salg af biavlsmateriel for profesionelle og begyndere, køb af honning og smeltning af voks. Sammenlign pris med oss! Siling av flytende gull.


Slynge honning

Lynghonning slynget på høsten vil trolig være enda enklere og kreve mindre krefter enn denne vi slynget som var sukret og til dels uoppløselig. Organiser utstyret slik at det står i rekkefølgen det skal brukes. Kasser med honningtavler – skrellekar – honningløsner – slynge – tomkasser for sortering av tavler og bøtter for honning. Slynga kan med fordel monteres på en pall eller lignende for at den skal stå mest mulig stødig.


Er du på jakt etter utstyr til slyngetrening? Hos Sportsmaster finner du alt av utstyr du trenger til hjemmetrening. Rask levering Se utvalg og priser her. Sådan ser en stor slynge ud indeni.


Når honningen løber ud af slyngen kommer det ned i en spand. Men inden det kommer i spanden, skal det løbe igennem en si. Sien gør, at små stykker voks bliver fjernet fra honningen. Det er spændende at følge med i at honningen bliver siet. Sien fjerne små stykker voks fra honningen.


THOMAS ) stk centrifuge (større produktion) stk sisump.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg