mandag 8. juli 2019

Sunburst klokke

Stort utvalg av klokker og ur. Lave priser og hurtig levering. Herreklokker, dameur, dameklokker, dykkerklokke, sportsklokker, sportsur og pulsklokker. GPS- klokken Instinct overvåker puls, aktivitet og stress hele dagen, slik at du vet hvor mye du gjør – og hvor hardt du jobber for å gjøre det. Når du er klar til å trene, har Instinct det du trenger av forhåndslastede aktivitetsprofiler for løping, sykling, svømming med mer.


Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.

Sunburst Clock, multi, fra Vitra. Med diversiteten av materialer brukt og de skulpturiske formene kan man finne igjen joie de vivre fra 50-tallet. Klokkene er tilgjengelig i flere dekorative former og farger, og alle er de utstyrt med høykvalitets kvartsbevegelser. George Nelsons klokker er en del av Vitra Design Museum Collection.


Klokken er batteridrevet med en AA-batteri, og har et quartz-drevet mekanisk ur. Ikonisk klokke som er en del av Vitra Design Museum Collection. Vi gjør oppmerksom på at varen du bestiller ikke er på lager, men blir bestilt ved kjøp. Dette medfører litt lengre leveringstid.


Ta kontakt med kunderservice.

Den finnes også i svart med messing. Er det bare meg eller er det alt for mye sunburst om dagen? Det finnes jo ikke en klokke som ikke har mattsvart skive som ikke børster i sola.


Og det IKKE kritikk av noen spesielle av noe slag. Klikk her for å få tilsendt nyhetsbrev fra Møbelgalleriet. Klokken med sine skulpturelle former kan gjenkjennes fra 50-tallets gode vibes og som gjør denne klokken til en klassiker. Nedenfor vises de siste prisendringene som har skjedd for produktet i hver butikk. Hvis en butikk selger flere versjoner av produktet, vises her den siste.


De vakre, ikoniske klokkene til Georg Nelson er like vakre som de alltid har vært. Høykvalistets quartz urverk. Batteridrevet ved stk AA batteri. Vil du ha inspirasjon, nyheter og fordeler fra Eske?


Nelson`s Wall Clocks har et skulpturelt og varig design, og er et friskt alternativ til vanlige vegg klokker. Røffe og robuste GPS navigator og ABC- klokker fullspekket med funksjoner. Avanserte modeller som Tactix og Fenix. Vi sender GPS utstyr til hele Norge fra vår nettbutikk.


Våre klokker og briller har god kvalitet og god ytelse i forhold til bruksområde, så her er det bare å finne det produktet som passer best for deg og ditt bruk. Når det gjelder klokker kan du velge mellom sportsklokker, taktiske klokker , hverdagsklokker og smartklokker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg