mandag 1. juli 2019

Ramme 100 x 150

I denne kategorien finner du rammer i størrelsen 100x1cm. Disse rammene er ideelle for de som ønsker å ramme inn ekstra store fotografier eller kunstverk. Med en ramme av denne størrelsen, kan du også kombinere med et passepartout for å gi et ekstra stilrent uttrykk. Du kan få dette spesialdesignet direkte fra oss.


Vi har blant annet små rammer, store rammer, A3-rammer og A4-rammer. Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder, slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme.

Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA. Svæveramme træ antik-silverlook 1x 1cm. Findes i flere størrelser. Læs anmeldelser (1) 2kr. Eller: Køb for 4kr.


Les mer år med gode tilbud. Skandinaviske røtter. Billedrammer passende til et indhold eller passepartout i 1x 1cm. Vi fragter din ramme hurtigt og sikkert frem!

På lager - hurtig levering. Få rammen leveret lige til døren med fragtmand. Solid emballage - sikker transport. Køb og sælg både nye og brugte nye varer på DBA – du finder over mio. Strekkmetall på ramme for sau og geit.


Hos JYSK finner du alltid et stort utvalg av billige rammemadrasser i ulike størrelser og fastheter (medium og ekstra fast). Eloksert ramme med mm aluminiums profiler. Leveres med plast antirefleks frontplater, og opphengsøyer for montering. Plakatene settes inn fra siden på de vertikale rammene, og i toppen på de horisontale rammene.


De moderne rammene fra Moebe passer perfekt til bilder og motiver i A Aog A og de kommer i stilren svart aluminium og i eik. Pintes på semigloss 200grams papir. Sluk for computeren, og udstil for en gangs skyld dine yndlingsbilleder på en rigtig væg. IKEA har et stort sortiment af billeder og plakater, der er klar til at hænge på væggen.


Du kan også sætte dine egne fotos, kunstværker og samleobjekter i ramme og omgive dig med gode minder. Stort utvalg av speil, bilder og bilderammer. Korktavle med målene 100x150cm og klassisk aluminiumsramme.


Topp naturlig kvalitet på korken. Ramme 1X 1sjelden justert. Til bruk sammen med tegnestifter.

Skjulte veggfester ved hjelp av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg