mandag 22. juli 2019

Lammeskinn sitteunderlag

Oppdag vårt store utvalg av kuskinn. Vi har ulike varianter og størrelser. Maskinvaskbart og miljøvennlig lammeskinn. Isolerer mot kule og varme. Et teppe i lammeskinn kan gi rommet mer personlighet og økt romfølelse.


Saueskinn og lammeskinn passer like godt til pynt og interiør som til sitteunderlag i en stol eller sofa.

Longwool sitteunderlag. Våre kvalitetsskinn er mulesingfrie og kommer fra bønder som ivaretar dyrenes velferd. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme. Om du foretrekker imitert skinn vil dette naturligvis gi den samme gode følelsen og looken som ekte skinn. Våre imiterte lammeskinn vil gi interiøret en unik look med sine unaturlige farger som rosa, grønn og offwhite.


I slike tilfeller, kan man kjøpe en god sittepute til vognen, eller et lekkert lammeskinn. De myke saueskinnene og fellene våre skaper en varm og hjemmekoselig stemning. I sortimentet finner du både ekte saueskinn og kunstskinn.


Materialer med forskjellige strukturer skaper fine kontraster og koselig stemning.

Fellene kan brukes på forskjellige måter, for eksempel som teppe, sitteunderlag eller drapering over lenestoler. Regulerer temperaturen i kroppen på en naturlig sett så barnet ditt holder seg varm under kalde dager. Hull i ryggen for perfekt passform. Passer de fleste barnevogner.


Rent og kjent liggeunderlag til baby. Se vår nettbutikk og les mer her! Fantastisk deilige lammeskinn! I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som. Hos oss er valgmulighetene mange.


Melert skinn i myk kvalitet. Fint som sitteunderlag , interiørdetalj og i utemiljøet. Tibetansk skinn der hvert enkelt er unikt. Perfekt når du skal ha noe ekstra godt å sitte på i fjellet. Det skaper dessuten en lun atmosfære i hjemmet.


Deilig og mykt sitteunderlag av saueskinn. Perfekt for både ute og innebruk. Sitteplate av myk og tett ull. Bruk de i sofaen og godstolen, eller ta de med ut og bruk de rundt bålet.


Finn din favorittfarge, eller miks og match etter eget forgodtbefinnende.

Stort utvalg av lekre skinn og sitteunderlag. Saueskinn sortimentet våres er en miks av saueskinn som har sin naturlige farge og skinn som er. Kan brukes som pynt, sitteunderlag eller ta med ut på tur. Det var fort gjort å finne ut at å få et sjablongtrykk pent ikke er enkelt.


Det første forsøket ble overmalt og fikk to enkle blomstersirkler i stedet for det opprinnelig tenkte motivet. Det gjør likevel nytten som sitteunderlag … Jeg kunne likevel ikke gi opp, og forsøkte i kveld med friskt mot, denne gangen med kun ett motiv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg