mandag 23. juli 2018

Royalimpregnert kledning farger

Treet leveres i seks fargetoner: Nordisk sort, Tjærebrun, Låverø Leirgrå, Okergul og Værgrå (upigmentert). Det upigmenterte treet vil over tid få en mer grå farge, fordi det ikke er noen UV-beskyttelse i oljen som brukes. Vi gjør oppmerksom på at dette er transparente farger og at fargen kan variere fra produksjon til produksjon. CU-impregneringen gjør produktene motstandsdyktige mot råte, sopp og insekter.


Royalimpregnert kledning farger

Royalimpregnerte produkter er laget av furu som først CU-impregneres, så tørkes. Deretter blir produktene kokt i en spesiell linolje. Kledningstesteren fra Talgø gir deg muligheten til å visualisere hvordan huset ditt vil se ut med ulike typer kledning og farger. Det er et sammensurium av stilarter og farger her og jeg tror ikke at upigmentert vil skille seg så mye ut.


Jeg synes bare at treverket ikke ser ut til å bli fint med den ujevne patinaen. Men kanskje blir det en jevn grålig farge bare det får stå lenge nok? Er det noen som vet hvorfor Royal impregnert kledning kun fås i tre farger ? Vedlikeholdsvennlig kledning i en lekker brunfarge, og er trykkimpregnert for råtebeskyttelse og kokt i linolje. Royal har redusert fuktopptak som sørger for mindre krymp og svelling enn tradisjonelt treverk. Fargen vil etter en tid gråne, men dette kan du unngå ved jevnlig oljing.


Royalimpregnert kledning farger

Alvdal Royal er betegnelsen på våre royalimpregnerte materialer, som kan brukes til alt fra utvendig kledning og terrasse, til sponvegg, spon- og tretak. Trykkimpregnering med miljøvennlig impregneringsmiddel uten krom og arsenikk. Kokt i olje, noe som gir en vannavstøtende overflate.


Kappflater skal behandles med MøreRoyal treolje snarest. Alle dimensjoner kommer i seks forskjellige farger. Materialet er produsert av trykkimpregnert furu etterkokt i en løsemiddelfri linolje. Hvordan kan jeg male royalimpregnert kledning med en heldekkende farge?


Royalimpregnert kledning farger

Jeg tenker ikke på beis, men maling eller dekkbeis. Jeg ønsker å male for å få samme farge på hele huset slik at den nye delen med royalimpregnert kledning ikke er forskjellig fra den gamle delen med dekkbeis. Kledningen kan leveres både som upigmentert samt i ulike transparente farger. Utvendig kledning er husets ytterfrakk, som både beskytter og fremhever byggets stil.


Hos Maxbo finner du et bredt utvalg av ulike kledningstyper. Møre royalimpregnert er førsteklasses, ferdig behandlet trelast klar til bruk uten noen form for etterbehandling når den er montert. Den innehar unike egenskaper som er ideelt for deg som ikke ønsker å bruke tida på vedlikehold. På bestilling kan vi også levere kledning med grunning, maling, jernvitriol eller brannhemmende maling, i gran eller furu. Vår bestselger, og det naturlige førstevalget når det gjelder kvalitet og levetid i forhold til pris.


En Royalbehandlet kledning er den mest formstabile, og trenger lite vedlikehold. Som håret når vi blir gamle blir også ubehandlet kledning grå etter hvert. De siste årene har royalimpregnert kledning blitt veldig populært. Kledning produseres av høvlet trevirke av furu og med uhøvlet forside.


Nøytral vil fremstå som gyllenbrun på grunn av den store mengden olje som er innkokt. Dette er oker, rød og brun. Denne vil imidlertid relativt fort bli værgrå.


Ut fra dette anbefales denne mest brukt på terrasser, støyskjermer og gjerder, samt takbord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg