torsdag 25. juli 2019

Tilbords gavekort

Nordens største spa-anlegg med mange fasiliteter. Gi bort en opplevelse her! Bestill gavekort her! Alle blir glade for en opplevelse Finn en perfekt opplevelsesgave.


Vi tenker i opplevelser, drømmer om opplevelser og lever dem ut. Vi får inn nye styles hver dag. Bruk av Cookies (informasjonskapsler) på tilbords. Nettstedet vårt benytter cookies for at du skal kunne logge deg inn på siden, for at du skal kunne handle varer i nettbutikken og for trafikkanalyse slik at vi kan lage en super nettbutikk for deg. Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Har du allerede liste hos oss? Hos oss får du kvalitetsvarer til kjøkken som passer den kresne og matinteresserte. Jeg pleier aldri å gå i den butikken, heller ikke handle. Med vår miks av norske og internasjonale merkevarer, har vi flotte gaver til alle anledninger.


Den korteste veien er gjennom parkeringshuset i 1B. Slik pynter du julens fineste bord I julehøytiden sitter man lenge rundt bordet og hygger seg sammen med venner og familie. En viktig del av feiringen er å gi en gave som brudeparet setter pris på.


Det samme er gleden ved å motta en gave som er valgt med omsorg. GAVEKORTET kan benyttes hos over 3brukersteder innen shopping, servering, kultur og opplevelser i Bergen sentrum. Den du vil glede finner garantert noe som.


Trykk på knappen Sjekk saldo og tast inn hele kortnummeret (siffer) som står på baksiden av gavekortet og du ser gjeldende verdi. Tilbords - Kjøkkenutstyr. Vår bryllupsliste er Norges største og mest populære, men vi er også stedet å besøke når du ønsker å gi noe fint til deg selv.


Vi fører serviser, bestikk, glass, kjøkkenutstyr, interiør, lys og servietter. Vi har alt du trenger for å skape de gode opplevelsene! Et gavekort på Torgkvartalet Kjøpesenter er en gave det alltid er gøy å få. Da får man den perfekte anledning til å kjøpe noe man har lyst på, men ellers ikke ville prioritert.


Tilbords gavekort

De selger porselen, glass, kjøkkenutstyr og interiørprodukter. De har 1butikker over hele landet, mens hovedkontoret ligger i Bergen. Gavekort til 100-vis av opplevelser, der leveres med det samme. Mennesker oppsøker oss når de skal kjøpe gaver til noen de er glade i, når de skal invitere til frokost, middag og fest, når de skal gifte seg eller skal i bryllup, når de har lyst på noe. Vel installert fant jeg aldri igjen disse kortene, lette overalt, men uten resultat.


Nå, over et år senere, dukker de plutselig opp blant noen julekort. Med et gavekort på City Nord fra iGive trenger du ikke lenger å bekymre deg for å miste det eller glemme å benytte deg av det før det går ut på dato. Aktiver gavekortet på din mobiltelefon og ha full oversikt over saldo og utløpsdato via Mine gavekort -funksjonene.


Gjelder ikke Vinmonopolet. Koselig, fint eller humoristisk – valget er ditt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg