tirsdag 16. juli 2019

Servietholder

Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Med en serviettholder kan du holde en bunke av dem pent samlet på bordet, så har du dem for hånden når de trengs. Kjøpsinformasjon, leveranser og returer. Hos Clas Ohlson kan du alltid handle trygt og raskt. Du har alltid opptil dagers angrefrist eller åpent kjøp.


Her finner du alle våre serviettholdere i forskjellige modeller og materialer.

En serviettholder er perfekt til å sette på bordet til alle måltider, både når familien spiser middag og når du får gjester. De er tykke, suger opp søl godt og liver opp spisebordet. Vi har dem i ulike design for ulike årstider.


I tillegg har vi serviettholdere som holder en bunke av dem pent på plass og sørger for at du alltid har dem for hånden. Alle prisene er inkl norsk MVA og toll til Norge. Rig-tig har lavet en enkel servietholder i både plast og metal. Den har et enkelt design og vil også gå godt sammen med enkle serveringsskåle og serveringsbestik.


Når du skal vælge din servietholder , skal du vælge den ud fra, hvordan du serverer din mad til daglig og hvordan den passer bedst sammen med dette.

Det danske varumerket Georg Jensen representerer kvalitet, håndverk og tidløs estetikk med en historie som strekker seg mer enn år tilbake i tid. Bloom serviettholder er som en festlig serviettring, formet som en stilk der servietten blir selve blomsten. Brett enkelt en rose, tulipan eller kanskje en amaryllis – stilken former servietten akkurat sånn du vil! Pakken inneholder serviettholdere. FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER.


Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet. Servietholder og servietter. Varene bestilles fra vår leverandørs lager. Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for. Er du registrert kunde og har alt hatt tilgang til vår gamle nettbutikk, velg glemt passord og du vil motta en e-post for å lage nytt passord.


Der er stk i hver. Registrer deg som kunde her. Klipp ut en passe bred rull av papprullen. Lag klør av piperensere, og lim dem på.


Tørkepapir er noe du burde ha i nærheten på når du lager mat for å holde det rent og fresht rundt deg. I denne kategorien finner du alle våre tørkepapirholder. Find den perfekte servietholder !

Mangler du opbevaring til dine servietter? Så finder du din løsning her i et udvalg af både flotte og billige servietholdere. Når servietterne skal være lige ved hånden, er det dejligt at have en holder til dem - i stedet for at skal rode rundt i skuffer efter noget at tørre mund i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg