onsdag 10. juli 2019

Laminatplater til kjøkken

Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering. Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt.


Vi har et stort utvalg av kjøkkenplater og veggplater til kjøkken fra Berry Alloc. Med kjøkkenplater kan du enkelt og rimelig fornye kjøkkenet ditt. Med kun 3mm tykkelse er de perfekte å legge utenpå for eksempel fliser, gipsplater eller liknende. Laminatplater er solide slitere. De kan søles på og brukes i årevis uten at det skjer noe dramatisk med dem.


De tåler opp til 180- 2grader. De andre butikkene bestiller varene for deg om du ønsker det. På IKEA finner du veggplater til kjøkkenet ditt i mange stiler, materialer og uttrykk. Se hele utvalget på IKEA.


Laminatplater til kjøkken

Finn benkeplate til ditt kjøkken ! Sigdal tilbyr et rikt utvalg benkeplater og kjøkkenbenker i ulike materialer og utførelser. Våre laminatbenkeplater kommer i en rekke farger og designer, og vi har helt sikkert også en kjøkkenbenkeplate som passer til ditt kjøkken og din stil – enten den er klassisk og romantisk eller lett og moderne. Priser angitt for mm tykkelse for opptil. På denne siden finner du alle våre Epoq benkeplater, mens de fleste selges som metervare har vi også ferdigmålte benkeplater som kan kjøpes rett på nett.


Epoq kjøkken kan du besøke en av våre mange butikker, der våre egne kjøkkenkonsulenter kan hjelpe deg. Det viktigste elementet på kjøkkenet ditt er benkeplaten. Det er ikke bare den dyreste delen av et nytt kjøkken , men det er sannsynligvis den du tilbringer mest tid med. Er du i tvil om hvilken benkeplate som matcher dine behov og ditt kjøkken ? Les vår benkeplateguide, og få tips til hva du må vurdere før du bestemmer deg.


Bilder kan avvike noe i farge og mønster fra virkelige plater. Husk at forkantlister i heltre må oljes regelmessig. For å unngå skader på kanter må damp og vannsøl tørkes vekk.


VEDLIKEHOLD AV LAMINATPLATER. Med riktig vedlikehold forlenges platens levetid betraktelig. Foss Plater AS anvender kun laminat av høy kvalitet i tykkelse millimeter.


Vi leverer som en av svært få produsenter plater med sperrelaminat på baksiden. Med de to laminatbenkeplatene for rette kjøkken har vi skapt en benkeplateløsning til en overraskende lav pris uten å gå på kompromiss med kvalitet og design. Kjøkken fra Drømmekjøkkenet. I år har vi produsert kjøkken med omsorg, kvalitet og stor lydhørhet. Vi har sett de fleste planløsninger og sett mange utfordringer og kunnet optimere detaljer som passer til ulike kjøkken.


I vårt sortiment finnes tradisjonelle kjøkken og fremtidige designklassikere. Vi vet kort sagt mye om kjøkken. Fossline har flere kjøkken i forskjellige kategorier som Premium, Variant og Komfort.


Sjekk ut de ulike stilene! En samlingsside for vårt produktområde kjøkken. Her finner du linker til det meste som finnes i sortimentet, alt ifra kjøkkeninspirasjon og sosiale medier til spesifikke produkter til kjøkkenet. Med en ny benkeplate fra Fibo får du.


Silestone benkeplater (kompositt) er et eksklusivt materiale laget av mer enn naturlig kvarts som gir sterke overflater med holdbarhet og bestandighet. Disse egenskapene mener mange er det beste valget for både kjøkken , bakpaneler for kjøkken og bad. Materialet tilbys i mer enn forskjellige teksturer og farger og er enkelt å. Benkeplater fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Uansett hvilket type kjøkken du har er en god kjøkkenbenk og en solid benkeplate nødvendig.


Her hos oss finner du disse i flere varianter. Plass til matlaging Når du bytter ut et kjøkken , eller deler av det, bør en solid benkeplate være inkludert i planen. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her.


Se julegavetipsene våre for store og små.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg