tirsdag 23. juli 2019

Passepartout 40x60

Passepartout 40x60

Sammenlign pris med oss! At en passepartout har en farget kjerne innebærer at passepartoutet har en farget overflate, og en annen farge innerst (kjerne), så man kan se den indre fargen langs de tynne, skråskjærte kantene i bildeåpningen, nærmest motivet. Hvit passepartout med svart kjerne, og svart passepartout med hvit kjerne. Passepartout i høy kvalitet fra markedsledende Canson. Cansons passepartouter er laget i syrefritt materiale og er PH-nøytral, noe som er viktig for lang holdbarhet.


Skråkanten innerst mot bildet er hvit. En hvit passepartout gir et nøytralt preg og lar motivet komme ekstra godt frem. Gir et lyst og luftig inntrykk. Hvis du vil spare penger, øke fleksibilteten og få passepartouten med en gang: Skjær selv! Anskaff en skikkelig passepartout -skjærer, og kjøp store passepartout -kartonger.


Selv har jeg akkurat anskaffet den enkle, men rimelige skjæreren Logan 301-S som KEM fører. KEM leverer også passepartout -kartong av forskjellige typer. Fremhev favorittbildet ditt! Sort, syrefri passepartout (pH 7) med hvit innerkant.


Passepartout 40x60

Takket være at den er pH-nøytral blir bildene ikke misfarget. Da kan det være overraskende vanskelig å finne en elegant ramme som passer, og spesielt en passepartout som står i stil med bildet. Det er viktig at en passepartout passer nøyaktig til bildet og får ut det vakreste av motivet.


Hos oss har du muligheten til å spesialtilpasse din passepartout i akkurat den størrelsen du trenger. I denne kategorien har vi samlet rammer i størrelsen 40xcm. Disse rammene har størrelsesforholdet 2: og kan anvendes både liggende og stående. Dette gjør at de kan benyttes både til horisontale og vertikale bilder.


Når du skal velge passepartout er det to mål å ta høyde for, yttermål eller passepartoutstørrelse og innermål eller lysåpning. Vårt hvite passepartout har en lett off white-farge. Har du valgt en særegen ramme kan det fungere godt å bruke et passepartout , slik at bildet fortsatt får oppmerksomheten den fortjener.


Et passepartout gjør også til at bildet virker større enn det er. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge. Prisene kan variere noe, avhengig av leveringsmåten.


Passepartout 40x60

Velg en leveringsmåte for å se riktig pris. Dette passepartoutet er helt hit og passer derfor godt til å bruke til alle typer rammer, også helt hvite. Att en passepartout har en färgad kärna innebär att passepartoutn har en färg på ytan, och en annan färg inuti (kärnan), så att man kan se den inre färgen längs de tunna, skurna kanterna kring bildöppningen, allra närmast motivet. Vit passepartout med svart kärna, och svart passepartout med vit kärna.


En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk. I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer, til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet. En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg