onsdag 24. juli 2019

Optimal maling fargekart

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Rask levering og super service!


OPTIMAL holder huset vakkert. Moderne teknologi gjør at farge og glans holder seg like flott i år etter år, samtidig som malingen tar opp minimalt med skitt. Hvordan velge farge til huset ditt ser du her. I vårt nye fargekart kan du studere en rekke ulike grå nyanser, fra de kjølige og nøytrale til de lune og varme.


Hver hovedfarge har sine tilhørende fargeanbefalinger. Ved å følge våre anbefalte kombinasjoner får huset en harmonisk fremtoning, forsikrer hun. Suveren på utseende i år etter år.


Dekkende utendørs trebeskyttelse med meget god fargestabilitet og lange vedlikeholds intervaller. Produktet inneholder filmkonserverende midler som motvirker vekst av svertesopp på treoverflaten. Hvitt er ikke bare hvitt. Det finnes en mengde ulike hvitnyanser som gir ulike fargeopplevelser av huset ditt. Derfor er det viktig at du bestemmer deg for hva slags hvitfarge du ønsker.


Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind. Se utvalget av maling. Påfør to strøk Drygolin Ultimat Vindu og Dør eller Optimal Vindu og Dør på tidligere malte vinduer. Kjøp på nett eller i butikk.


Husk spesialpensel for å lette arbeidet. Spør om råd i butikken. Maler du med Optimal er det lenge til neste gang du trenger å male. Lurer du på hvilken farge du skal velge? Se våre fargekart i butikk.


Optimal er utviklet for deg som er opptatt av at huset skal ta seg flott ut. Den er spesielt effektiv mot svertesopp, og bevarer farge og glans dobbelt så lenge som tradisjonell maling. Spesialmaling for hvite hus med ekstremt lavt skittopptak som hindrer at smuss og skitt fester seg på overflaten.


Bevarer hvitfargen lenger. Inneholder filmkonserverende middel mot svertesopp og alger. Beskytter treverket mot sollysets nedbrytende virkning og gir en meget god værbestandighet.


Nye malingskvaliteter. Det er ikke bare fargene som er nytt: Jotun lanserer også nye Lady Pure Color. Vår vakreste maling noensinne er nå enda mattere og enda vakrere, forteller Lisbeth. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og.


Optimal maling fargekart

Butinox Futura gir års skriftlig garanti på farge og glans. Optimal Optiwhite har ekstremt lavt skittopptak og hindrer at smuss og skitt fester seg på overflaten. Prøv nyheten Butinox Futura Selvrensende maling - vår beste maling noensinne. Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male. Inntil års farge- og glansstabilitet.


Tørker raskt, kan overmales etter 2t. LADY fargekart med lameller som viser ton-i-ton og vakre kontraster. Sett sammen farger fra samme rad eller kolonne. Den helt unike fargeopplevelsen får du med vår nye LADY Pure Color, som er enda mattere enn før, for å gi et mer eksklusivt utseende.


Optimal maling fargekart

Bruk fargene til å sette en stemning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg