onsdag 24. juli 2019

Speil uten ramme

Speil uten ramme

Speil kan få et rom til å virke større og lysere. Finn et som passer deg her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Mange forskjellige speil til god pris. Kjøp raskt og enkelt på Ellos. Et sølvspeil kan bidra med å forsterke et klassisk utseende. Runde speil bidrar til å myke opp et rom som ellers består av mange kanter.


Et speil uten ramme gir en minimalistisk og moderne følelse. Med smart plassering av dekorative speil kan du få rom til å føles større og lysere. Du kan for eksempel sette et stort gulvspeil eller veggspeil overfor vinduet og la det fylle rommet med naturlig sollys. Hos oss finner du små, store, runde, firkantede, smale og brede speil med rammer i flere ulike farger.


Kort fortalt: vi har noe enhver. Speil uten ramme eller andre typer speil tilhører som oftest denne typen interiørdetaljer. De fleste har jo flere enn ett speil hjemme. Når det kommer til nettopp de speilene som ikke har en ramme , finner vi dem oftest på veggene.


Uten ramme risikerer risikerer du ikke at det skjærer seg mot mønstrete tapeter eller sterke farger på veggen, samtidig som det passer veldig bra mot hvite eller lyse vegger. Speilene i denne kategorien finnes i mange varianter og modeller. Den runde formen gjør speilet spennende og elegant. Savoy speilet er også plukket ut som et av Kathrine Sørlands favoritter.


Her hos oss på Trademax vil du finne mange ulike speiler online. Her finner du speil med gull ramme , et rundt speil , et speil med sølv ramme eller hvitt speil. Uansett hva du egentlig er ute etter og når det gjelder speil vil du alltid finne stilige alternativ her hos oss.


Så vær kretiv og velg din neste veggspeil fra vårt sortiment. Omfattende online katalog med alle slags speil i forskjellige stil. Dekorative speil , speil på mål, garderobe speil og mye mer i HJEMHYTTE Interiør Design. Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet.


Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov. Vi har både runde-, kvadratisk- og rektangulære lysspeil, speil og speilskap. Har du begrenset med plass, kan et speilskap med eller uten lys være løsningen. Løsningen blir et gammelt baderomsspeil som vi har stående og som egentlig var ment for søppeldynga.


Speil uten ramme

Med en ramme på speilet , vil det bli akkurat stort nok til vårt behov. Bak rammen har vi satt på klosser for oppheng, som gjør det lett å hekte speilet av og på, for tilgang til sikringsskapet. Speil med ramme kan ofte være gode alternativer til bilder og malerier på veggen.


En dekorativ gullramme rundt speilet er stilig, og forvandler speilbildet til et fornemt portrett som aldri slutter å overraske den som betrakter det. Det fins også modeller uten ramme , og disse passer godt for de som liker et minimalistisk uttrykk i hjemmet. Riktig speil setter stilen på badet og gir både lys, dybde og romfølelse til badet ditt.


Speil uten ramme

Legg til praktisk og stilig LED-belysning for ekstra stemning. Våre speil og speilskap matcher breddene på samtlige av våre servantskap, og finnes i både rund og firkantet utførelse og med mange spennende og praktiske tilvalg bak speildørene. Det runde speilet er en trendy innredningsdetalj i det moderne hjemmet og kommer i forskjellige varianter og størrelser, med og uten ramme for den enkeltes smak. På badet er det en selvfølge, og også i gangen, men å innrede med speil med messingramme i stuen kan være det lille ekstra for å skape en moderne look. Nye kunstnere, kampanje på innramming, nytt nettsted og nettbutikk kommer!


Speil har både estetiske og praktiske funksjoner i et rom. Enten du trenger et praktisk speil i gangen eller til garderoben, eller du vil forstørre romfølelsen, finner du et perfekt speil hos oss. Prøv å henge opp flere små speil i et rom og opplev en lettere romfølelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg