onsdag 17. juli 2019

Papirlampe

Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute. Ledende nettbutikk innen segmentet glass og interiør. Papirlampe produsert i flortynt bambuspapir som med sin sprøhet får naturlige legg og skrukker som blir en naturlig del i designen.


Den er utrolig vakker hengende alene eller ved å samle flere i en gruppe. Skrevet av Neshat Golparvar.

I papiravdelingen har vi laget utrolig fine origamiinspirerte lamper i papir. Her finner du steg for steg. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her.


Se julegavetipsene våre for store og små. Bestill Papirlampe , dia. Se de kreative ideene med. Nettbutikken er stengt.


Denne fine papirlampe n fra Bloomingville er en stilig innredningsdetalj til de fleste barnerom.

Lampen er formet som en fin luftballong og har små papirekorn som man. Vi har et bredt utvalg av lamper fra bl. Tine K, House Doctor. Store og små ris papirlampe r til alle formål.


Rislamper er billige lamper, der kan bruges som belysning i hjemmet eller til festen. Lamper og belysning til hele boligen. Uansett om det gjelder belysning inne eller ute så har du ved ditt valg av lamper store muligheter til å påvirke. Stort utvalg av lamper, farget stoff kabler og globe pærer - alt i lys på nettet.


Formakami Papirlampe Serien. De fine tynne rispapir veggene skaper et vakkert og koselig lys med fin lys-demping. Pris: ,- Kjøp Papirlampe , dia. Vi tilbyr et bredt sortiment innen Metallsløyd på nett.


Eksklusive papirlampe r fra anerkendte brands hos Designdelicatessen. Gå på opdagelse i det store udvalg og få hurtig samt billig levering. Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Se vores store udvalg af papirlampe r.

Danske designerlamper i verdensklasse. Mange klassikere fra Louis Poulsen, Lightyears og mange andre. Vi fører designlamper fra de førende design brands.


Loftlamper byder på mange funktioner til boligindretningen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg