mandag 8. juli 2019

Vindusfolie bergen

Finn den perfekte bilferie i Bergen med halvpensjon. Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Spar opptil på ditt hotell! Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt.


Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så.

Vindusfolie er et effektivt virkemiddel for å hindre innsyn. Samtidig hindrer vindusfolie at lyset inn i rommet den er montert på, blir like skarpt. Hos oss finner du vindusfolier i forskjellige varianter.


Du kan velge om du vil ha vindusfolie med mønster, matte eller fargede. Carlsen i Dræggen AS. Nye Sandviksveien Bergen. Med Bokstavfabrikken.


Vi har mange forskjellige mønstre og skreddersyr og kapper folien etter dine mål. VINDUSFOLIE gir hjemmet den luksuriøse følelsen av et frostet vindu til en brøkdel av prisen.

Du får skjermet innsyn samtidig som solen slippes inn. Vår kolleksjon består av et bredt utvalg av design som er perfekt til vindu på ba kjøkken, soverom, på dusjkabinett, vitrineskap, glassdører og kontor. Folien kan lett tas av igjen, men henger allikevel som spikret på et rengjort vindusglass. Vindusfilm fra Solfilmsgruppen hjelper med solskjerming til hjem og.


Dekke hele eller deler av vinduet? Velkommen til Mitt Biltema. Effektiv måte for å unngå uønsket innsyn. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine.


Vi dekorer vinduer med alt fra fullfarge foto til frostet folie, og tilpasser selvsagt vindusdekor til firmaets logo, farger og profil. Skal du pusse opp møbler, restaurere gamle møbler eller olje benkeplate bør du komme inn til oss for gode tips og produktinformasjon. Lineafix sitter fast på vinduet uten bruk av lim. Vi har også stor egenproduksjon i lokalene våre i Bergen , med en maskinpark få andre i Norge har. Her har vi også egen lastebil og lift med dyktige montører.


I tillegg har vi reklamebil og reklamehengere som ditt firma kan leie på uke- eller månedsbasis. KRÅKENES i Bergen , med Kjøreanvisninger. Foto: Fantasi Interiør. Selvklebende folie som metervare.


Vi har et stort utvalg av forskjellige typer folie for dekorasjoner for kontor og hjem, eller kanskje til bilen din.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg