tirsdag 16. juli 2019

Massasjelys

Massesjeoljer og lys skaper stemning og ramme rundt massasjesituasjonen. Med duftende lys og de riktige oljene kan du - eller partneren din - sakte la dere gli inn i. Levende lys skaper god stemning. Enda bedre er det når du kan skape god stemning og få massasjeolje ut av det samme lyset.


La deilige dufter forsterke.

Sammensetningen av høy kvalitet voks og oljer brukes i varm, flytende tilstand direkte som et massasjemiddel for behandlingen, og skaper en unik behandlingserfaring. Behandling med massasjelys – en spesiell. Rask levering - Orgasmegaranti - Anonym forsendelse - Frakt fra kun 5-Produkter til sammenligning. I denne kategorien finner du massasjelys. Et massasjelys er et lys du tenner på hvor selve voksen blir til olje.


Disse produktene er meget populære og gir en god og langvarig massasje. De er også meget velduftende, og gir en fin aroma i rommet. Skinnet fra stearinlyset kombinert med en deilig duft gir erotisk stemning på soveromme.

Massasjelys gir erotisk stemning. Det virker opphissende på dere, og åpner for spennende fanatsier. Sex blir enda mer opphissende hvis dere tar dere god tid til forspillet. Prøv et massasjelys som gir deg varmende massasjeolje. Takket være den kremaktige, fine oljen fra lyset som trenger dypt inn i huden, bløtgjør den og gir deg en gjennomgående, avslappende massasje.


Du kan velge mellom forskjellige massasjelys med herlig duft og varm, deilig massasjeolje. Med massasjeoljer og massasjelys , kan dere skape et mer pirrende og sensuelt forspill. Shunga Aphrodisiac Midnight Sorbet - Varmende Olje 1Ml.


Vi har mange forskjellige varianter, både med og uten duft. De fleste massasjelys inneholder en behagelig duft, som er med på å gi stemningen en ekstra piff. Det gir en helt spesiell følelse, når den ene part har bind for øynene, å få dryppet varm massasjeolje utover på kroppen. Oljen gjør massasjen vidunderlig varm, sier hun.


Duftlys og massasjeolje er nok kategorier de fleste kjenner fra før, men nå har Lelo klart å kombinere de to kategoriene og laget et fantastisk massasjelys. Mens voksen smelter spres en aromatisk deilig duft i rommet. Lelos massasjelys fungerer ved at du tenner lyset og venter til voksen smelter.


Voksen vil sakte smeltes om til en glatt massasjeolje, samtidig som den deilige duften av blomster sprer seg i rommet for å skape en romantisk og avslappende atmosfære.

Hos Kondomvarehuset finner du et stort utvalg av massasjelys til lave priser. Diskrete og raske leveranser. Gratis frakt over 1kr. Lyset som er laget av økologisk soyavoks, rapsolje og eteriske oljer, er ikke bare et duftlys, men kan også brukes som en varm massasjeolje. Alle lysene er uten konserveringsmiddel, fargestoffer, parabener, sulfater og animalske stoffer, og ikke testet på dyr.


Kjøp LELO Varmende massasjelys 1g. Erotisk Nettbutikk med stort utvalg til lave priser. Hurtig levering i diskré emballasje. Tenn på lyset og etter ca. Ta alltid oljen i hånden før du påfører den på kroppen for å være sikker på at den ikke er for varm.


Melt my heart Soft Caramel massasjelys Ute etter noe nytt og spennende du kan nyte sammen med din utvalgte? La massasjelyset brenne i et par minutter, slik at voksen. Etter ca min har du deilig duftende, varm massasje olje som du kan helle rett på huden.


Velg mellom forskjellige dufter. Selges for hjemmebruk fra. BODYMINDCOMPANY I DAG. Det er ikke et vanlig duftlys, men et massasjelys.


Du tenner det og lar det brenne litt så kan du forsiktig dyppe fingeren i den varme veken og du har ferdig massasjeolje! Supersmart ikke sant? Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Norsk design av god og myk kvalitet som skaper en følelse av komfort og velvære.


Føl deg vakker og komfortabel i myke og deilige plagg av høyeste kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg