onsdag 3. juli 2019

Veggpynt soverom

Veggdekorasjon til Bursdag, Halloween, Jul og Fest. Nordens største utvalg! Demotiverende prints med uinteressante fakta i A4-format. Plakater og posters, både med og uten ramme, til den som virkelig fortjener det.


Med små enkle grep kan du kjapt og enkelt gjøre store forandringer i interiøret.

Her finner du speil, planter, dekorasjon, bilder og mye mer til ethvert hjem, stil. Mye har skjedd siden ”veggpryd” var synonymt med tradisjonelle bilder i rammer. Nå henger vi opp tepper, bokstaver, blomsterpotter, LP-plater og hva det skal. La deg inspirere av flotte, kontrastfylte hjem!


Du tilfører med andre ord hjemmet ditt personlighet, og gjør innredningen din helt unik når du dekorerer veggene dine etter din egen stil. Vi har veggdekorasjoner for alle hjemmets rom. Rett fra entré og kjøkken til baderom og soverom - og du kan velge mellom bl.

Utstyr og pynt til soverom. D Sommerfugler med magnet. Flott dekorasjon for soverom , stellerom, barnerom etc Består av individuelle.


I et soverom bør man i det minste ha en god seng, nok garderobeplass og et nattbord per person. Man må også planlegge belysning slik at alle behov blir dekket. En god allmennbeslysning (pendel eller festet i tak) og leselys. Eventuelt litt ekstra belysning til garderobeskapene.


Allmennbelysningen kan gjerne ha en dimmer. Soverommet er tenåringens eget domene, og det stedet han eller hun kan trekke seg tilbake for å være i fred eller sammen med venner. Interiørdesigner Anne May Gorgas fra AMG interiørdesign i Sandnes synes først og fremst at tenåringen bør være med og delta i interiørplanleggingen selv. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir.


Bildetrykk på materialplater er en revolusjon for veggdekor. Akkurat nå Vinterkampanje med opptil rabatt. Deilig forfriskende er dette fargeglade treet som du selv limer på veggen.


Treet er meter høyt, men fortvil ikke dersom stuen din ikke har så stor takhøyde.

Et bilde kan som kjent si mer enn tusen ord. Men noen ganger kan de tusen ordene være litt mye å forholde seg til hver eneste dag. Vi ser en tendens i tiden til at. På IKEA finner du veggplater til kjøkkenet ditt i mange stiler, materialer og uttrykk.


Se hele utvalget på IKEA. DiY-oppskriftene er superenkle og på kort tid har du gjort om den enkle veggen til et kunstverk. De originale Wallstickerland wallstickers. Kjøp wallstickers i alle kategorier, former og farger ★ Rask levering ★ Topp support ★ Mer enn 60. Fremhev panelet på soverommet 31.


Har du ubehandlet tre på soveværelset på hytta – se hvor fint det kan bli med litt farge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg