fredag 5. juli 2019

Lady interiørmaling

På utkikk etter interiørmaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! LADY er Norges ledende interiørmaling og setter standard når det gjelder innovasjon på produkt og farge. LADY gir deg den perfekte finish og er alltid først ute med de riktige fargene og konseptene.


PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! LADY BALANCE - VAKRE ROM DET ER GODT Å VÆRE I.

God smak fortjener det beste. Vår passjon er vakre farger som skaper personlige interiører og hjem som vi trives i. Her ser du noen utvalgte LADY farger. Ta også gjerne en titt på våre LADY kolleksjoner her. LADY Minerals Revive er som skapt for fornyelse. I denne lune paletten finner du vakre LADY -farger i utvalgte grønne og gyllengule toner.


Bli inspirert av Jotuns fargekart, få nyttige tips og råd når du skal male og få personlig fargeråd fra våre fargerådgivere. Nå er det nye fargekartet fra LADY lansert.

Se de nye vakre fargene og bli inspirert til å fargesette hjemmet ditt på en måte som uttrykker din identitet. Som de fleste av dere vet har vi tidligere lansert malingen LADY PURE COLOR – en helmatt veggmaling med en myk og deilig overflate. I fjor kom LADY SUPREME FINISH – en penselmaling for tre og panel. Samtidig som vi nå gir dere et nytt fargekart lanseres også et nytt medlem i LADY -familien: LADY WONDERWALL.


BUTINOX Interiør skal inspirere til enkel fornyelse. Male gulv, tak, list eller vegg? Se vårt store utvalg blant interiørmaling som dekker ditt behov uansett om du trenger Jotun gulvmaling, interiørmaling eller. Vi har det du trenger av veggmaling og grunning.


Velg fra et stolt utvalg maling fra leverandører som Jotun og Scala. Vi er et malerfirma som utfører alt innen tradisjonelt malerarbei innvendig og utvendig. Det sier Anne Favretto, Regional Brand Manager i Jotun. Betongmaling Heydi betonglook 2kg granitt.


Interiørmaling Harmoni robust base hvit 9l 95- per stk Kjøp. Jotaplasten er hakket enklere å male med (mindre drypp og søl) og den dekker godt, men er ikke like sterk. Vi har funnet ut at den er et godt valg i rom med liten slitasje (boder m.m.), men pga. Lady best i oppholdsrom.


Matt, halvmatt, halvblank og blank. Blir man lei av fargen, kan man helt enkelt male på nytt i en annen farge.

Material- og arbeidskostnad blir høyere enn ved bruk av tradisjonell interiørmaling , og besparelsen sammenlignet med å flislegge overflatene blir derfor ikke så stor som det mange nok har en oppfatning av. Malte overflater på bad er imidlertid et flott innslag designmessig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg