torsdag 25. juli 2019

Trancherbord home&cottage

Get inspired with our Home product range. Take Control of Your Finances. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir grobunn for en avslappet atmosfære, hjemme eller på hytta. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m. Besøk et varehus eller våre nettsider.


Vegghyller fra IKEA, modell Stenstorp. Liftgardin i stoff fra HomeCottage (omsydde gardinlengder, takk til mor). Julestemning på hytta Kunstig juletre i plast fra Balsam Hill, modell Stratford Spruce 7. USA) Materialvalg og fargekoder for gang og soverom Stor og romslig gang gir god plass når mange er på hytta samtidig. Et trancherbord har blitt en krydder hylle.


Det ble en helg med sykehus innleggelse på meg og. Ektorp svaneby grå er på plass. Ikea kjøkken øy er på plass. Kanskje dette kan være noe du kan servere i helgen. Nye ting er laget av retro tapet!


Trancherbord home&cottage

Se alle lenestolene og sjeselongene våre på IKEA. Har registrert at STENSTORP Trancherbord er kommet med brunsvarte ben - er det meningen at resten av serien vil komme i mørk utgave også? God morgen alle sammen! Her blogges det fortsatt fra sykehuset.


Minstevimsa blir bare bedre og bedre,og vi håper på å komme hjem i dag. Vi har begge fått sovet litt i natt,men gleder meg til å få litt mer enn to timers søvn i strekk. En kjøkkenøy gir ekstra funksjon i kjøkkenet. Kjøkkenøya fungerer også som en samlingsplass, her spiser vi, omgås og lager mat sammen.


Trancherbord home&cottage

På denne siden finner. Den hvite kjøkkeninnredningen er fra HTH. Kjøkkenøya er egentlig et trancherbord fra Ikea, og en møbelsnekker har bygget inn skap på den ene siden.


Tolix-krakkene har skinn fra Ikea. På benken står en brødboks fra Ib Laursen, plante og krukke fra Ikea, og flaske og fjøl fra Kremmerhuset. Tilbudet gjelder også 1. Dessuten kan du enkelt trille det ut en tur hvis du vil kokkelere.


Trancherbord home&cottage

Bambus er blitt et svært populært materiale, både på møbler og på tilbehør som lykter og blomsterpotter. I tillegg til å være miljøvennlig, er også bambusmøbler lette å flytte på. See more ideas about Home decoration, Homemade home decor and Sweet home.


Trillebord Skeidar er godt for familien enhet fra spisestue med kjøkken er god.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg