tirsdag 16. desember 2014

Vegglykt

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Lys opp høsten med nye bordlamper. Stemningsfult LED-lys, litt utenom det vanlige med blondekanter Diameter 5cm.


En klassisk tidløs vegglykt , som vil kle alle dine vegger, hjemme eller på hytta. Når fasaden blir opplyst på flere steder av utelamper trer det fram interessante visuelle effekter. Dessuten tilbyr de praktisk utebelysning.


På Trademax finner du mange ulike varianter av fasadebelysning. Fenix Vegglykt Liten fra den flotte Fenix-serien til Konstsmide. Lampen kommer med røykfarget glass og kobber utførelse. Anvender stk max 60W Epære. Vi anbefaler å bruke klare pærer til lamper med klart glass, da dette vil heve designet på lampen.


Vegglykt

Fantastisk flott vegglykt , med speil og glass for telyset, fra Borg. Hjerte vegglykten er dobbel med et nydelig mønster i grå metall. En utrolig stilig hjerte vegglykt og på samme tid litt røff. Denne vil du virkelig bli glad i. Registrer navn og e-post og vi svarer på din henvendelse så raskt som mulig, normalt i løpet av 1-virkedager (arbeidsdager).


Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Benu Vegglykt Ned fra den vakre Benu-serien til Konstsmide. Lampen har røykfarget glass og leveres i galvanisert eller sort utførelse. Monza Vegglykt Konstsmide Entreen er den delen som skal gi fra seg mest lys på din fasade- Belysning gir et positivt inntrykk, og det skal ikke være noen tvil om hvor inngangen er.


Lys derfor opp entreen din med denne nette vegglykten med rundstrålende LED-lys fra Konstsmide. Mønsteret på fremste delen blir som en ramme for speilet bak. En vakker og på samme tid en litt røff lysestake.


Tar du bort glasset kan du bruke større kubbelys. Modena er en spesielt dekorativ vegglampe med ned lys i sort utførelse. Elegant og unikt design med lysslisse i bunn som gir en flott visuell effekt. Finn din favoritt i nettbutikken! Lave priser og rask levering.


Vegglykt

Sjekk ut Gulvlysestake Til Kubbelys. Vegglykten Aberdeen er laget i metall med en svart finish. Glasset med toppring gjør den ekstra flott. Rustikk vegglykt i metal og mosaikkglass til stearinlys.


Torget Til salgs Møbler og interiør Belysning Vegglamper. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Leveres direkte til døren – Velkommen! Corsica er en vegglykt for kubbelys.


Vegglykt

Den er i smijern og håndsmidd i en enkel skandinavisk design. Den passer inn i de fleste miljøer og kan fint kombineres med mange av produktene i Perfect Home sin kolleksjon. Les om oss i boka til Elsa Sprossa Rønnevik. En flott bok med masse gode rå informasjon, inspirasjon og flotte bilder.


For å se en liten smak av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg