søndag 7. desember 2014

Markise grå

Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Markise som passer alle typer hus.


Markise grå

Den har kraftig grå epoxybelagt aluminiumsramme og grå duk. Kan brukes også som et tak til å sitte under hvis det regner og vil kunne utvide tiden du kan sitte ute i de lyse sommerkvelder. Leveres med helkassett, motor med fjernkontroll og sveiv for å trekke markisen utover eller innover. Leveres med universalbrakett for montering i tak eller vegg og sveiv for å trekke markisen utover eller innover.


Flott terrassemarkise som passer alle typer hus leveres med helkassett og motor. Enkel å sette opp, rulles ut og stenger foldes ut når den er helt rullet ut. Myggnettvegger finnes i nettbutikken til denne. Veggsystem med gulv finnes i nettbutikken i begrenset antall da disse nye kommer uten gulv. Kraftig hvit epoxybelagt aluminiumsramme med grå duk.


Markise grå

Denne markisen kan bruke markisemotor med fjernkontroll, som enkelt lar deg regulere markisen slik du ønsker deg. Legg i handlevogn Ikke tilgjengelig på nett Skriv inn postnummer for. En dekorativ terrassemarkise som både pynter og beskytter terrasser og verandaer.


Parasoll og markise Ikke i sesong. Sorter etter Bruk stigende rekkefølge. Vis kun netthandelsvarer. Meld deg på vårt nyhetsbrev. Festes rett på veggen.


Markise grå

Manuell sveiv og veggfester medfølger. Front View Blocker Frontvegg 40xm Grå. Bredde m og utfall lengde m. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer.


En åpen markise er den klassiske typen, der rullen med duken er helt eksponert. Ofte finnes denne standardtypen med håndsveiv. Den er lett å montere og lett å bruke, men det er selvsagt en risiko for mugg og annen skade på duken, hvis markisen er montert et veldig utsatt sted med mye regn og vind. MARKISE GRÅ HEL-KASSETT X M Maxipris Norge.


Passer alle typer hus. Ved mørkets frembrudd bidrar en markise til å skape en lunere og mer stemningsfull uteplass. Med vår vinkeljustering kan du enkelt tilte markisen ned for å hindre kald trekk eller velg en front med nedsenkbar duk i forkant for å skape et eget rom under markisen – mulighetene er mange! Se valgmuligheter her.


De mekaniske delene består av aluminium i høy kvalitet og har derfor lang levetid. Mekanismen er også mer stillegående enn andre merker på markedet. Presto Fix Etter langvarig bruk av en markise kan du oppleve at fronten kommer skjeft inn.


Markise grå

Fjærarmen er forsterket med en dobbel stålkabel og utløser automatisk spennbøylen for at markisen skal bli mer stabil og motstandsdyktig. Her kan du købe topkvalitets markise til lave priser online.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg