onsdag 17. desember 2014

Fargevalg stue

La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.

Se prisene for montering her. Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Er tiden inne for fargefornyelse i stuen ? Her er seks punkter du bør tenke gjennom før du velger nye veggfarger. Fargevalg kan by på hodebry for de fleste.


Mange av oss har sikkert opplevd at det ikke ble helt slik vi hadde sett for oss. Men i motsatt tilfelle, når vi planlegger godt og resultatet blir strøkent, er det utrolig GØY!

I dette innlegget ønsker jeg derfor å dele med meg noen av mine beste råd for å lykkes med fargevalget. Har du lyst til å se hvordan fargen gjør seg i stua di før du går til innkjøp av maling – uten å gripe penselen fatt? Nordsjö Visualizer er en app som gjør det mulig å teste ut ulike farger i hjemmet.


Stuen er på ca kvm, men har kun et vindu ved siden. Holder på å bygge et sveitserhus utenfor Ålesund og lurer på om dere kan hjelpe meg med fargevalg. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. En stue kan kanskje være begge deler, både avslappende og energisk siden det også er en sosial møteplass. Du kan fint ha en kald farge på veggen, og varme farger på møbler og detaljer.


Når det gjelder kjøkken, viser forskningen at vi spiser mindre i blå rom, og mer i brune, så da kommer det an på hva som er din målsetning. Vi ville skape et hjem som er annerledes, varmt og litt mystisk, samtidig som det oppleves som et godt sted å være. Både Kristian og jeg har reist mye, både sammen og hver for oss.


Vi elsker å bo på hoteller og har hentet en del inspirasjon fra favoritthotellene våre. Stua er nok det mest allsidige rommet i en bolig, og fargevalget blir derfor også muligens det vanskeligste. Her må man spørre seg hvilke mennesketyper som bor i boligen, sier Steinbo. Hadde vi valgt denne i hele huset, ville det blitt litt vanskeligere å endre det #128521; Så jeg synes vi kan sjanse litt på et av disse rommene.


Farger til både interiør og eksteriør. Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer.

Lurer på om du unne tenke deg å dele tips om gardiner på soverom og stue. Stoff, kvalitet, søm, for eller ikke, oppheng osv. Hadde satt pris på det, da jeg er igang med gardinvalg til soverom. Prøv vår interaktive fargevelger. Finn ut hvor mye maling du trenger.


Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg