torsdag 25. desember 2014

Hvit lin

En varm og grålig farge med klare røde undertoner. Mange har lagt sin elsk på nettopp denne fargen da den minner om gode, varme grålige lintekstiler. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Jeg har falt for fargen hvit lin , men lurer på om den passer til et varmt eikegulv?


Hvit lin

Ser at dere skriver på bloggen at man bør velge en farge med gul eller rød undertone når man har varme gule eikegulv. Vil jeg kunne bruke Mohair til hvit lin eller bør jeg heller gå for Marrakesh? Vil klassisk hvit fungere på lister?


Du har ingen produkter i handlekurven. Denne fremstår litt mer beige, men fremdeles hvit. En kulørt hvittone som gir varme. Lys opp høsten med disse kule stålampene.


Hvit lin

Sv: Noen som har erfaring med fargen hvit lin ? Pisa, det er kjekt å lese de tipsene på forhån ja, så slipper du å male to ganger. Lin kraftig er laget av viskose og lin. Stoffet kan brukes både til klesplagg og som duk.


Velg det linstoffet som du synes passer til det neste store kreative prosjektet ditt. En dyp blå tone som er elsket av mange for sitt lune og mystiske uttrykk. Undertonen er rø derfor oppleves denne fargen som varm på tross av sitt mørke utseende. Bestill grow-in hvit lin XL på nett og få dine blomster levert på døren. Vi har rask levering og du kan også hente i butikk.


Dyner, puter, sengetøy, laken, putevar. Alle våre kroppsnære tekstiler er øko-tex godkjente. Inneholder ikke helse- eller miljøskadelige kjemikalier.


Deilig dynetrekk med knappeåpning i 1 europeisk vasket lin. Lin er et slitesterkt og fuktabsorberende naturmateriale, som i tillegg ikke trekker til seg støv. Dynetrekket sørger for en fantastisk nattesøvn, samtidig som linkvaliteten gir soverommet et fint uttrykk. Putevar selges separat. Stort utvalg av ferdigsydde gardiner på nett.


Hvit lin

Gardiner med maljer, rynkebånd og lystette gardiner. Flere størrelser, farger og mønster. Vi har de i forskjellige størrelser, former, farger og mønstre. Du kan også bruke Neutral vaskemiddel og grader.


Det er for hardt for fiberen. Tidligere ble linen vasket i lutvann kokt av aske og lagt ut på jorden til bleiking i mars eller når heggen blomstret. Lin skal ikke sentrifugeres. Den ble nok aldri så hvit som våre bunadskjorter.


Hvit lin

Skal du henge linen ut så heng den i skyggen. Er du så heldig å kunne smykke deg med bunad på nasjonaldagen, er det viktig at også skjorta ser ut som den skal. For noen kan det være en utfordring å hanskes med fin lin og mange broderier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg