mandag 22. desember 2014

Malte takplater

Hvitmalte takplater i trefiber fra Huntonit. Jeg selv har malte Hunton 60x120plater i hele 1. Min bror kjøpte nettopp takplater til hele loftetasjen sin, riktignok 30cm bredde, og fikk beskjed ved forespørsel at de nesten ikke solgte malte lenger fordi de folierte var enklere å holde rene. Ferdigmalte interiørplater eller veggpanel er kommet for å bli.


Det er en jobb for viderekomne som er vanskelig å få til et pent resultat med. Om det overhodet er mulig å gjøre på den måten, avhenger også av hva du har på veggene fra før: malte plater, tapet, panel eller mur, sier Røneid.

Denne måten å gjøre det på, vil trolig også føre med seg at du må pusse opp veggene. Takpanelen er som annen. Smartpanel Tak egner seg både til nybygg og renovering. Talgø Takpanel er av høy kvalitet og har års garanti.


Panelet er belagt med hvitmalt folie som gir en høy slitestyrke. Lysekte- gulner ikke. Dette produkter er på klubbtilbud. Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende!

Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen. Denne filmen gir deg en enkel veiledning til forarbeid og maling av slette tak inne. Gjør jobben riktig, og du får et vakkert resultat som holder seg pent i mange år.


Huntonit har et stort utvalg i farger og overflater, både på tak og veggplater. Huntonit panelplater med trefiberkjerne er eneste malte panelplate anbefalt av. Da Tina ble enke i fjor kjøpte hun et nytt hus fordi alt i det gamle huset minnet henne om mannen.


Hvilket tak man har vil ha betydning for hvilken maling man bruker, og hva man må gjøre før man begynner å male taket. Malte og lakkerte takplater grunnes for god heft før de males. Huntonit ferdigmalte panel- og takplater er behandlet med hele strøk maling og lag med lakk. Disse nydelige takplatene produseres i Norge av de reneste råvarer, uten kunstige tilsetningsstoffer.


Panelplatene med trefiberkjerne er eneste malte panelplate anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund. Takplater , himling Et perfekt tak er pent å se på uten skjemmende merker eller spor etter ujevn maling. Med våre klassiske, ferdigmalte takplater i spon setter du enkelt opp taket selv.


Resultatet blir et pent og varig tak, som du kan glede deg over i mange år. Velg en butikk for aktuell pris og antall på lager. Skriv inn ditt postnummer så finner vi automatisk din nærmeste butikk.


Eller velg selv butikk fra listen.

Her finner du alt av sponplater, kryssfiner, trefiberplater, gipsplater og sementbaserte plater. Vi har også noen flotte i plast som egner seg utmerket til akkurat dette, spesielt om du vil ha lys gjennom altantaket ditt. For forbruker og proff. Takplater skal festes med farmerskruer, samt at en trenger overlappingsskruer.


Vi tilbyr også disse i en utmerket kvalitet. Det er i utgangspunktet ikke så mye vedlikehold med et tak, men noe er nødvendig. Skulle du få en skade kan du enkelt pusse, sparkle og male over. Grunnet og ferdigmalt.


Plateskjøtene skal ikke limes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg