onsdag 24. desember 2014

Skap ute

Skap ute

Eller det du trenger hver dag. Finn et skap som passer deg og dine behov her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Ny katalog - mange nyheter!


Sjekk ut den nye katalogen her. Kjøp Skap hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av interiør!


IKEA har mange gode løsninger til veranda, terrasse og hage. Skapet er varig, enkelt å rengjøre og beskyttet mot rust, siden det er laget av. Skap en lun stemning ute Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Hagen og uterommet kan utformes på utallige måter.


Skap ute

Oppbevaring av gassflasker innebærer en stor risiko. Derfor er lovlig og korrekt oppbevaring av dem ekstremt viktig. Våre gasskap for oppbevaring av gassflasker oppfyller alle grunnleggende krav til sikker oppbevaring.


Vi tilbyr en komplett serie med skap til oppbevaring av både gassflasker og gasolflasker, utendørs og innendørs. Skapene kan brukes både som sikrings- og installasjonsskap innen landbruk og industri. Skap en blomstrende sensommer Høstens planter skaper en trivelig stemning på uteplassen. Lag det hyggelig ute og nyt de mørke, koselige kveldene og livet utendørs.


Skap ute

Skapene , som er laget i tre og metall, kan brukes til å oppbevare alt fra potter, plantejor grønnsaker, utstyr etc. Det er bare å lukke og låse skapedøren når man drar fra hytta. De kan også brukes som utekjøkken, med integrert grill og hyller. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger.


Skapene er ikke store, men du får plass til redskapene du bruker oftest, som vannslangen, en rive, forskjellige sakser og lukeverktøy. Her kan du også sette lykter, legge duker og annet som du bruker ofte på uteplassen, men som du ikke vil ha liggende ute om nettene. Skåpet er utstyrt med det du trenger for matlaging og opphold: kjøkkenutstyr, dekketøy og sengeklær.


Det er ikke strøm, men gass, vedfyring og stearinlys. Gjestene ordner selv med matlaging, vannhenting, oppvask, vask av gulv, og ellers rydding av hytta inne og ute. Lakenpose eller sovepose skal brukes i sengene om vinteren. Tekstilene er på vei inn ute.


Hengsler til skap , vinduer, dører og grinder. Du kan velge mellom hengsler til ulike formål i sortimentet vårt. Med solide hakehengsler monterer du større ting som grinder og dører. Løftehengslene finnes i ulike modeller og størrelser. De kan brukes til blant annet vinduer, dører og luker.


Gi stuen din et elegant uttrykk med en praktisk og fin skjenk eller et lekkert vitrineskap. Smart oppbevaring i flott nordisk design - se hele utvalget her. Disse skapene er beregnet for tøffe norske forhold og kan brukes i industri, ved veier, på jernbanen, i tunneler, gruver eller havnområder.


IP65- skapene har dobbeltkravet åpning (dryppkant). Dørene er høyrehengslet, men kan snus for venstrehengt dør. For å opprettholde en god IP-grad har dørene en solid EPDM-pakning. Uansett hva slags oppbevaringsløsning du har behov for, finner du det hos JYSK.


Velkommen til oss på Jula! Oppdag hva vi kan tilby deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg