fredag 12. desember 2014

Høie fabrikker

Kjøp alt du trenger for en god natts søvn, i vår nettbutikk her! Sengetøy fra Høie er et resultat av lange tradisjoner med. Dyner fra Høie er produsert i Norge og laget for å vare en. Her finner du til enhver tid et utvalg av salgsvarer fra.


Fem år sendere flyttet den til.

Han moderniserte fabrikken og anlegget ble stadig utvidet, samtidig som driften ble rasjonalisert. Høie Næringspark er et spennende mylder av både historie og muligheter. Høie Fabrikker er en tekstilbedrift på Mosby i Kristiansand. Vi gir også års garanti på de aller fleste av våre Høie -dundyner.


Produksjonen av dynene foregår i Norge. Transport fra fabrikk til soverom er derfor kort, noe som sparer miljøet for unødvendig utslipp. Varme og svale dundyner.


Dundynene kommer i en rekke ulike varianter.

Du kan velge blant varme, mellomvarme og svale dundyner. Gründerevnen og innovative satsinger kombinert med stor vekt på reklame og PR var nøkkelen til suksessen. Dette var Norges syvende tekstilbedrift.


Historielaget er stolt over å bringe denne flotte filmen ut til alle. Mange vil nok ha gode minner fra denne bedriftshistorien. Høie fabrikker på Mosby legger trolig ned produksjonen og ansatte mister jobben. Dale Fabrikker - Utleie av kontor- og lagerlokale.


Design, farger og mønstre kan også påvirke din nattesøvn. Vi i Høie vet at et lunt og behagelig soveromsmiljø du kan trives i, er viktig for din søvnkvalitet. Derfor finner du et bredt utvalgt i ulike farger og design her hos oss.


Vi følger nøye med på trendene og lar oss inspirere av et nordisk DNA. Digitalarkivet er Arkivverkets publiseringskanal for arkivmateriale. Hver dag produserer fabrikken i Brekstad dyner og puter med allergivennlig fiberfyll eller kvalitetskontrollerte, europeiske dun og fjær.


I tillegg utvikler Høies designavdeling sengesett, dyner og madrasser. Brannen skal nå være under kontroll. Den tilvirker produktet fra ullen frem til det ferdige stoff.

Ytre Arna avviklet og flyttet til Sverige. Det var helt forferdelig. Høie næringspark er et spennende mylder av både historie og muligheter. Bygningsmassen er fordelt mellom butikk, lager og kontorer. Det er ansatte ved fabrikken.


En av bygningene rommer nå et fabrikkutsalg. Snøgg AS, som produserer førstehjelps-, akuttmedisinsk og medisinsk forbruksmateriell, ligger også på Mosby. Offisiell nettbutikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg