onsdag 31. desember 2014

Byggesett barn

Byggesett barn

Barn kan leke oppfinner og bygge fantastiske konstruksjoner - bare fantasien setter grenser. Mange byggesett til barn kommer med en bruksanvisning til ting man kan bygge men ofte vil barna selv bygge sine helt egne kreasjoner. Med Lego byggesett får barna en supermorsom leke, i tillegg til en kreativ utfordring.


Byggesett barn

Her på Jollyroom har vi byggesett fra alle mulige varemerker. Vi har supre byggesett fra Lego, naturligvis, og vi har originale og fantasirike sett fra merker som Geomag, Magformers, CLICS og mange, mange fler. Vi er bygget opp for å kunne betjene våre kunder best mulig. Byggesett og Lego finner du på jollyroom.


Dette betyr rask respons ved bestilling, tett oppfølging og korte leveringstider. Kjøp Kits online på kjell. Trykk her for å se spesialtilbud.


Vi har et stort utvalg av kreative byggesett til små og store barn ! Jollyroom fører kjente kvalitetsvaremerker og har alltid bra priser og rask levering. Mer enn 5eksperimenter. BrainBox Explorer elektronikksett. Lek med byggesett og modellsett er med på å gi barna en følelse av mestring. Fra mange små deler og biter skapes det biler, båter, fly, helikopter, og mye mer - og fester man motor til blir det ekstra gøy.


Spesialbyggesett av lafta Stabbur fra Numedal. NOK 9Førpris: NOK 14Rabatt- inkl. Bygg en robot som beveger seg rundt som den vil. Vi tror også at det idag kan være barn som gjerne vil være med på en slik hobby. Vi har her funnet fram noen klassiske balsa og finer byggesett fra kjente Europeiske produsenter.


Kos deg og husk: Ekte mannfolk bygger sine egne leker. Hos MAXBO finner du lekehus til hagen. Velg blant byggesett i mange størrelser og former. Disse settene er designet for de yngre modellbyggerne. Perfekt gave til barn ! Settet er designet for å være enkelt å bygge.


Dette gir en annerledes og flott aktivitet for barn mens de både monterer modellen, dekorerer og leker med. Konstruksjonssett av tre for barn. Tilbud NOK 49Førpris: NOK 58Rabatt- inkl.


Mange barn liker å bygge og med Meccanos byggesett i metall med skruer og verktøy kan de bygge biler og andre kjøretøy, eller bruke fantasien og bygge egne kreasjoner. Extra Leker har et stort utvalg Meccano byggesett til små og store byggmestere! Alle byggesett består av printplate og nødvendige komponenter for montering på printplaten.


Hjemfints anneks leveres som byggesett i ferdigkappet løstre inkludert eventuelle dører, vinduer og andre større byggeelementer. Takpapp eller shingel for taktekking kan bestilles som tillegg på flere av modellene. Sjekk spesifikk produktinformasjon for akkurat det huset du er interessert i. Gå inn i en hobbybutikk som har spesialisert seg på modellbygging og du innser raskt at dette er en interesse som strekker seg over generasjonsgrensene.


Byggesett barn

Det fines enkle modeller som passer de minste barna , men også avanserte byggesett for eldre barn og voksne. Handle trygt med GDPR webshop! Hos bra og billig får du kjøpt morsomme og spennende eksperiment sett for barn og unge.


Flotte lek og lær produkter til gode priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg